Walk-ilates

Walk-ilates

Wil je naast energiek wandelen extra aandacht voor bewuste wandelvormen zoals MindWalk, ChiWalk en de Pilates principes? Wil je krachtiger, stabieler en flexibel worden? Dan is Walk-ilates geknipt voor je.

Walk-ilates is uniek in Nederland en biedt het beste van twee werelden: Wandelsport en de Pilatesmethode. Niet iedereen kan of mag hardlopen maar bijna iedereen mag wel wandelen. Walk-ilates biedt een verdieping en verrijking op het normale wandelen. Er wordt veel aandacht besteed aan alignement (uitlijning) van het lichaam, blessurepreventie en de juiste houding en techniek maar bovenal hebben we ook veel plezier samen.

Waarom Walk-ilates
Deze les maakt je meer bewust van je houding en lichaam terwijl je fitter wordt. En met een verstandige trainingsopbouw is er ook minder spierpijn. Walk-ilates is niet duur; het enige wat je nodig hebt, is een paar goede loopschoenen met een stevige, verende zool en twee elastieken.


De voordelen

 • Verbeter je lichaamshouding.
 • Stimuleer en prikkel je algehele fitheid.
 • Beperk je kans op blessures. 
 • Een (loop)techniek voor het leven
 • Meer bewustwording 
 • Verbetert de ademhaling en algehele fitheid
 • Toename kracht en stabiliteit
 • Flexibeler van geest en lichaam door aanmaak van gelukshormonen (endorfine en serotonine)
 • Samen is gezelliger
 • Ontstressend buiten in de natuur
 • Vitamine D boost

Voor wie

Walk-ilates is voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd die een uur kan lopen in een tempo van 4-7 km per uur. Vind je bewustwording, balans en zelfontwikkeling belangrijk en hou je van afwisseling dan is dit programma geknipt voor jou.

Sinds oktober vorig jaar Pilates gaan volgen bij Get in Motion. De lessen worden gegeven door de zeer ervaren, enthousiaste Natasja Vermaas. Ze ziet alles en heeft heel veel kennis. Nu buiten Walk-ilates aan het volgen en ook die geeft ze met veel passie. Ik volg de lessen met veel plezier!

Programma
Het is heel eenvoudig; bewust wandelen in een gevarieerd tempo met afwisselend Pilates oefeningen voor het hele lijf. We brengen Pilates van horizontaal (de mat) naar verticaal zodat je al je spieren voldoende uitdaagt terwijl je ook meteen je balans verbeterd.Je stapt in een matig intensief tempo door en forceert niets. Walk-ilates is non-competitief en een stuk toegankelijker dan bootcamps en hardloopgroepen. Walk-ilates is zeker niet zweverig en we lopen altijd met twee voeten op aarde. Stap voor stap op weg naar een fitter bestaan. De lessen zijn gevarieerd, leerzaam en afwisselend.

Je volgt een lesreeks van 10 lessen van 70 minuten op locatie. De 10 lessen volg je in een tijdbestek van 11 weken. Je kunt dus een les kosteloos missen. Mis je er meer dan is inhalen in een andere lesvorm binnen hetzelfde lesblok mogelijk in overleg. Dit om de maximale groepsgrootte te kunnen handhaven

Locaties
 • Parkeerterrein bij de skeelerbaan in Nootdorp (Dobbeplas). Achter de molen (www.windlustnootdorp.nl). Bij hoge uitozndering wanneer er bijvoorbeeld werkzaamheden zijn verzamelen we op de parkeerplaats van restaurant Buytenhout in Nootdorp iets verderop.
Bekijk hier het actuele lesrooster

Kosten?
Intake gratis.
€104,95,- per 10 lessen.
Proefles €8,-
Losse les €12,50

Walk-ilates

Alle leeftijden
Dinsdagavond 2 april 19.30
Intake gratis.
€104,95,- per 10 lessen.
Proefles €8,-
Losse les €12,50

This image for Image Layouts addon
FitStap
FitStap is een nieuw, 
uniek beweeg- en leefstijlprogramma in Nederland. Met FitStap voel jij je in 12 weken (weer) fit en vitaal. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lijf staat centraal.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Fitwalk
Wil je lekkerder in je vel zitten, meer energie en lekker mee naar buiten? Lijkt PowerWalk nog iets te pittig voor je maar ben je wel al regelmatig aan de wandel en zoek je meer veelzijdigheid in je training dan is FitWalk echt iets voor jou.
 
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Powerwalk+
Wil jij je fitter voelen en lekker in je vel zitten?
Kom dan inspannen en ontspannen in de buitenlucht tijdens de Powerwalk+ lessen!
 
 
 


Lees meer
This image for Image Layouts addon
VitaWalk
Ben je op zoek naar een nieuwe manier om je gezondheid en welzijn te verbeteren? Zoek niet verder! VitaWalk biedt een unieke benadering van vitaliteit door middel van actief wandelen, training, begeleiding en verbinding in een groep.

Lees meer