Get In Motion

Gewichtsconsulent, leefstijlcoach of diëtist?

by Natasja Vermaas

Wie past er het best bij mij?

Je staat op het punt het besluit te nemen om je leefstijl blijvend te veranderen en komt regelmatig informatie tegen over de zogenaamde ‘gewichtsconsulent’, 'leefstijlcoach' en ‘de diëtist’. Allen worden geadviseerd door het www.voedingscentrum.nl. Maar wat is nu eigenlijk het verschil is tussen een gewichtsconsulent, leefstijlcoach en de diëtist? Dit wordt mij regelmatig gevraagd na de les, tijdens een verjaardag, via de mail en in gesprek met andere zorgprofessionals. Er is dus nog veel onduidelijkheid.

Lees meer

Krijg ik voldoende vitamines en andere voedingsstoffen binnen?

by Natasja Vermaas

Lancering 'Kies Ik Gezond?'-app

En wil weten of je nog meer tekorten of overschotten hebt dan heeft het voedingscentrum sinds een aantal maanden iets nieuws voor je: de 'Kies Ik Gezond?'-app! Scan, zoek en vergelijk producten, en zie in één oogopslag wat de gezondere keuze is. Een hele goede stap en steun bij het boodschappen doen. Nog niet geheel volledig maar er wordt dagelijks aan gewerkt om zoveel mogelijk producten aan de app toe te voegen.

Lees meer

Summer Proef Weken Challenge

by Natasja Vermaas

Gratis deelname

Met de zomer in het vooruitzicht willen mensen graag weer een paar kilo’s kwijt. Daarom start gewichtsconsulent Natasja van Get In Motion samen met de overkoepelende beroepsvereniging de GRATIS ‘Summer Proef Weken'. Get In Motion houdt gedurende 10 weken, 10 challenges om mensen te laten zien hoe ze stap voor stap een gezonder eet- en beweegpatroon kunnen creëren. De Summer Proef Weken lopen van 10 april tot en met 24 juni.

10 weken, 10 challenges

Gewichtsconsulent Natasja van Get In Motion: “Tijdens de challenges gaan mensen een week lang aan de slag met één gewoonte. Elke challenge staat voor een kleine stap die mensen kunnen zetten naar een gezonder eet- en leefpatroon. Zo wil ik mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken”. Dat doet de gewichtsconsulent onder andere via Facebookpagina https://www.facebook.com/getinmotion.nl/ en door het uitdelen van foldermateriaal en het inrichten van de leestafel. Heb je geen facebook mail dan naar info@getinmotion.nl en geef je op voor de uitdaging. Ik zal dan regelmatig informatie mailen naar de mailgroep betreft de actie zodat ook jij mee kunt doen. Wanneer je je niet aanmeldt kun je alleen de actie via facebook volgen en zal je verder geen informatie meer hierover van ons ontvangen.

Lees meer