Fundamentals

Pilates Fundamentals

Je kunt geen huis bouwen zonder een stevig technisch fundament.

Wil je in je eigen tempo op een simpele kennismaken met Pilates basisrepertoire en begrippen? Wil je goed voorbereid een groepsles tegemoet gaan of als herintreder de basis even opfrissen? Dan zijn de Pilates Fundamentals geschikt voor jou.

Waarom Pilates Fundamentals?
De 40 Fundamentals zijn van onschatbare waarde voor iedereen die beter en bewuster wil leren bewegen en Pilates serieus neemt. Ik raad je aan deze oefeningen eerst te beoefenen voordat je een gehele Pilates groepsles of video volgt. Ook voor ervaren bewegers is dit overzicht een goed naslagwerk. De Fundamentals zijn te gebruiken voor introductie, bewustwording, verrijking of verdieping op jouw (aankomende) Pilates training. 

De voordelen
  • Verbeter je lichaamshouding.
  • Beperk je kans op blessures.
  • Goede voorbereiding op Pilates groepslessen.
  • Leer snel de belangrijkste begrippen (Pilates taal)
  • Volg de online video's op elke moment van de dag
  • Stimuleer en prikkel je geest en lichaam.

Voor wie?
Voor beginners maar ook gevorderden die alle pre- pilates oefeningen duidelijk op een rij willen. Zo kun je goed voorbereid een Pilates les tegemoet of gewoon weer even opfrissen. De oefeningen zijn geschikt voor iedereen van elke leeftijd. Bij twijfel neem je contact op met je trainer, therapeut of arts.

 Inloggen in 'Mijn GIM' was hartstikke makkelijk en er staat al veel content op de ledenomgeving. Het is fijn om live aan de slag te zijn maar met de videolessen ga ik zeker nog een avondje in de week aan de slag om weer sterker en soepeler te worden.
Ik vind het echt leuk en creatief.

Programma
Download de Fundamentals oefenlijst en Pilates begrippenlijst en ga aan de slag met de 40 video's van Fundamentals deel 1 en 2. Of ontwerp als ervaren deelnemer of professional je eigen persoonlijke oefening op maat en download het Personal canvas. Pilates is een beweegvorm welke focust op een krachtig core, flexibiliteit en lichaamsbewustzijn. Het mooie is dat alle voordelen van deze trainingsmethode meegenomen kunnen worden meegenomen in alle dagelijkse uitdagingen en activiteiten en niet alleen tijdens je bezoek aan een les. Je zult je niet alleen beter voelen maar je zult je ook beter kunnen focussen op je doelen zowel tijdens de les als daarbuiten. 

Locaties
  • Online, log in in 'Mijn GIM'  vanuit huis of iedere andere locatie
Kosten?
Gratis voor leden
Bonus: toegang tot meer dan 40 online Pilates lessen van 60 minuten
This image for Image Layouts addon
Pilates+
Tijdens de Pilates+ lessen in een groep van maximaal 10 personen gaat de aandacht even helemaal naar jezelf en wordt er gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen Body en Mind en de samenhang tussen kracht, souplesse, bewustwording en controle.
 
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Pilatesstick®
Wil je fitter, sterker en soepeler worden zonder uitputtende trainingen te doen? De Pilatesstick® geeft je energie en een goed gevoel. Je houding verbetert en door de afwisseling van oefeningen en materialen wordt het nooit saai. In een groep van maximaal 8 deelnemers word je persoonlijk begeleid.
Lees meer