Pilates+

Pilates+

Fitter, sterker en soepeler worden zonder uitputtende trainingen.

Tijdens de Pilates+ lessen in een groep van maximaal 10 personen gaat de aandacht even helemaal naar jezelf en wordt er gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen Body, Mind en Spirit. Door de afwisselende oefeningen en materialen blijft elke les een uitdaging en wordt het nooit saai. De samenhang tussen kracht, souplesse, bewustwording en controle  krijgt de aandacht en focus.

Het ’powerhouse’, oftewel de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren is je fundament. Een krachtig, soepel lichaam en gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groter lichamelijk bewustzijn is als het huis wat hierop gebouwd wordt.

GIM past elementen toe afkomstig uit verschillende Pilates stromingen zoals Peak Pilates, klassiek Pilates en Ground Control Pilates toegespitst op de deelnemers van de les. 

De plus (+) staat voor een multi-level groepsles met een wekelijks thema en aanvullende tips en tools. Je maakt gebruik van divers klein materiaal om de traditionele Pilates matoefeningen te verdiepen, verbreden en/of verrijken. 


Waarom Pilates Plus?
Pilates is een beweegvorm welke focust op een krachtig core, flexibiliteit en lichaamsbewustzijn. Het mooiste is dat alle voordelen van deze trainingsmethode meegenomen kunnen worden meegenomen in alle dagelijkse uitdagingen en activiteiten en niet alleen tijdens je bezoek aan de les. Je zult je niet alleen beter voelen maar je zult je ook beter kunnen focussen op je doelen zowel tijdens de les als daarbuiten. 

De voordelen

  • Verbeter je lichaamshouding.
  • Stimuleer en prikkel je algehele fitheid.
  • Beperk je kans op blessures. 
  • Helpt bij stressreductie
  • Ondersteunt bij gewichtsverlies
  • Vergroot je (lichaams)bewustzijn 
Voor wie?
Deze beweegvorm is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden en kan gevolgd worden op ieders niveau.
Natasja geeft fijne Pilates lessen die helpen bij het voorkomen van lichamelijke klachten. Natasja geeft persoonlijke aandacht en komt in de lessen met interessante weetjes over lichaam en geest!
Programma
Je volgt een lesreeks Pilates van 10 lessen van 60 minuten op locatie. De 10 lessen volg je in een tijdbestek van 11 weken. Je kunt dus een les kosteloos missen. Mis je er meer dan is inhalen in een andere groep binnen hetzelfde lesblok mogelijk in overleg. Dit om de maximale groepsgrootte te kunnen handhaven. 

Locatie
  • Wijkcentrum Tolhek Pijnacker (ma en do)
  • De Schakelaar beweegruimte Pijnacker (di)

Bekijk hier het actuele lesrooster

Kosten?

Intake gratis
Kosten €115,50 per 10 lessen.
Proefles €8,- 
Losse les €13,- 

Pilates+

Alle leeftijden (18+)
Maandagavond 19.30 
Maandagavond 20.45 
Dinsdagavond 19.30
Donderdagavond 20.00 
Intake gratis
Kosten €115,50- per 10 lessen
Proefles €8,- 
Losse les €13

This image for Image Layouts addon
Pilates Fundamentals
Nog onbekend met Pilates of weer gewoon even opfrissen en de puntjes op de i zetten? Download de Fundamentals oefenlijst en Pilates begrippenlijst en ga aan de slag met Fundamentals deel 1 en 2. Ontwerp je eigen persoonlijke oefening op maat en jouw Personal canvas.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Pilatesstick®
Wil je fitter, sterker en soepeler worden zonder uitputtende trainingen te doen? De Pilatesstick® geeft je energie en een goed gevoel. Je houding verbetert en door de afwisseling van oefeningen en materialen wordt het nooit saai. In een groep van maximaal 8 deelnemers word je persoonlijk begeleid.
Lees meer