Over Get In Motion

Missie en visie

Dat gezondheid, welzijn en vitaliteit een gezamenlijk levensbelang is werd nog eens extra duidelijk tijdens de corona pandemie. De vraag is dan ook niet of je iets aan vitaliteit en gezondheid moet doen maar eerder wat, waar wanneer, hoe en met wie? Get In Motion wil dan ook haar bijdrage leveren om de gezondheid en vitaliteit in de regio Pijnacker-Nootdorp positief te bevorderen.

Get In Motion beweegt en verbindt mensen en organisaties in de regio Pijnacker-Nootdorp met beweeg,- en vitaliteitsdiensten op maat gericht op preventie en amplitie (bevorderend) van gezondheid, welzijn en vitaliteit. Ze zet al 15 jaar particulieren en bedrijven met passie in vitale beweging en is een betrouwbare, empathische en ervaren partij om mee aan de slag te gaan.

Gezondheid en vitaliteit als prioriteit

De Vitaliteitsmakelaar® van Get In Motion wil naast (sport)trainer, coach en begeleider ook aan de slag als de lokale verbinder en aanjager voor vitale groei. De Vitaliteitsmakelaar® heeft vitaliteit in haar DNA, ademt reeds 25 jaar vitaliteit en heeft kennis van de 'Vitale Kaart' in de regio Pijnacker-Nootdorp. Ze is de onafhankelijke, empathische vitaal-generalist waar je veilig en vertrouwelijk terecht kan met al je vitaliteitsvragen. Zonder wijzend vingertje of (voor) oordeel gaat ze het gezondheidsgesprek aan met mensen met als doel het beste duurzame resultaat voor de mens en/of organisatie zelf. Ze is uitvoerder maar treed ook op als onafhankelijke bemiddelaar in vitaliteitsinterventies en kan jou of je bedrijf (tijdelijk) een stukje ontzorgen. Meer weten over hoe je je bedrijf in beweging brengt lees je op In Bedrijf

Kleinschalig en goed onderbouwd

Get In Motion organiseert kleinschalige diensten middels een hybride aanbod. Of je nu binnen, buiten, online of een combinatie prefereert, het kan allemaal. G.I.M gaat voor maatwerk met een duurzaam resultaat en gelooft niet in gestandaardiseerde kortlopende programma's, quick fixes, voedingshypes, poeders en pillen. Wel gaat ze voor onderbouwde wetenschappelijke adviezen. G.I.M staat voor kwaliteit en houdt de groepen daarom graag klein. Je krijgt de aandacht die je verdient. Waar nodig wordt doorverwezen of samenwerking gezocht met een specialist of vitalist (fysiotherapeut, manueel therapeut, maatschappelijk werk, diëtist, chiropractor enz.)

Duurzaamheid, bewustwording en aandacht

Hoge kwaliteit met het accent op begeleiding en aandacht zonder overbodige milieubelastende luxe, energieverslindende apparaten en/of kosten. G.I.M organiseert beweeggroepen, workshops, coaching en cursussen betreft vitaliteit en leefstijl. Oprichter Natasja inspireert, motiveert en coached op het gebied van vitaliteit en leefstijl en hier profiteert natuurlijk ook je gezin of je omgeving van. Zo word jij weer de inspirator van jouw omgeving.

Intensieve professionele begeleiding is bij G.I.M. betaalbaar omdat er gebruik gemaakt wordt van betaalbare binnen en/of buitenruimten, online of je thuisomgeving. Naast het lichaamsgewicht wordt er alleen klein en duurzaam materiaal ingezet. Dit is niet alleen vriendelijker voor onze planeet maar zorgt er ook voor dat de oefenstof gemakkelijker beklijft en reproduceerbaar is in eigen omgeving. Zo leer je je de eigen regie te nemen en ben je niet afhankelijk van een sportschool, dure apparaten en materiaal. G.I.M laat je ervaren dat je met divers mobiel materiaal in combinatie met een professionele, creatieve en ervaringsdeskundige coach een complete en variërende training kunt beleven. Stap voor stap boek je de resultaten die jij voor ogen hebt.

De 7 Pijlers waar Get In Motion op bouwt:

1. Positieve Gezondheid als holistisch uitgangspunt
2. Persoonsgericht, hybride en op maat
3. PuurGezond, 100% goeroevrij, onafhankelijk en met een ecologische verantwoorde voetafdruk
4. Primaire (cognitieve) beweegprincipes
(Concentratie, Aandacht, Centrering, Imagery, Intentie, Inhibitie, Reactievermogen, Controle, Ademhaling, Precisie en Flow)
5. (Power) Walking en buiten beweegplezier
6. Partners, specialisten en experts want samen met andere Vitalisten kom je verder.
7. Preventie, amplitie en potentieel ontwikkelen middels coaching!


Meer over Get In Motion lees je hier:
Stap voor stap vitaler
Wie is Get In Motion
Waarom kiezen voor GIM

G.I.M. is bekend bij de volgende organisaties;
NL Actief (FitVak)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
PuurGezond
Peak Pilates
Nederlands Genootschap voor Sport & Wellnessmassage (NGS)
Vitaal Bedrijf
Register Sociaal Werker (registerplein)
Stichting emovere
Positieve Gezondheid
Vitaliteitsmakelaars®
FitStap
Koninklijke Wandelbond Nederland