Over Get In Motion

G.I.M biedt sinds 2006 originele, kleinschalige en afwisselende beweeg- en leefstijldiensten die je energie geven. Haar missie is het betaalbaar aanbieden van exclusieve activiteiten met het accent op gezondheid (preventie), empowerment en vitaliteit. Hoge kwaliteit zonder overbodige luxe, energieverslindende apparaten en/of kosten. G.I.M. helpt vrouwen (en hun gezin)  bij het veranderen van hun leefstijl. Denk bijvoorbeeld aan afvallen of fitter worden. Of bij het verantwoord bewegen en herstellen van een blessure of het managen van stress en het verkrijgen van meer energie. Ze organiseert naast beweeggroepen ook workshops, coaching en adviezen over een duurzamere leefstijl. Eigenaresse en leefstijlorganizer Natasja inspireert, motiveert en coached vrouwen op  het gebied van gezonde voeding en leefstijl en hier profiteert het hele gezin van. Zo wordt jij weer de inspirator van jouw omgeving.

De sfeer is non-competitief en biedt ruimte voor een lach en voor ieders persoonlijke doel. Natasja is gespecialiseerd in de beweegvormen Pilates, Powerwalken, medische fitness, (zelf)massage en functionele training en is de bedenker van Walk-ilates. Haar voedingsspecialisaties betreffen emotie-eten, afvallen, kinderen en een duurzame leefstijl. Geen quick fixes, poedertjes en pillen in een voorgekauwd traject van een aantal weken. Wel coaching op maat en hap voor hap een realistisch doel behalen wat je zelf hebt gesteld in het tempo wat bij jou past. Een registratie bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland maakt voor sommige programma's vergoeding vanuit je (aanvullende) zorgverzekering mogelijk. De BGN maakt deel uit van het Platform Voeding Nederland en draagt bij aan de gezondheid en de vitaliteit van de Nederlandse bevolking door vakkundige en persoonlijke dienstverlening inzake gewichtsbeheersing.

Intensieve professionele begeleiding is bij G.I.M. betaalbaar omdat Natasja gebruik maakt van betaalbare binnen en/of buitenruimten of in je thuisomgeving. Naast het lichaamsgewicht wordt er alleen klein en duurzaam materiaal ingezet. Dit is niet alleen vriendelijker voor onze planeet maar zorgt er ook voor dat de oefenstof gemakkelijker beklijft en reproduceerbaar is in eigen omgeving. Zo leer je je de eigen regie te nemen en ben je niet afhankelijk van een sportschool, dure apparaten en materiaal. G.I.M laat je ervaren dat je met divers klein en mobiel materiaal in combinatie met een professionele, creatieve ervaringsdeskundige coach een complete en variërende training kunt beleven. S
tap voor stap in jouw eigen tempo boek je de resultaten die jij voor ogen hebt. Ondersteunen, voorlichten, stimuleren, plezier en ontspanning zijn enkele kernwoorden van G.I.M. 

G.I.M is een eenvrouwszaak en kan daardoor flexibel, creatief en origineel zijn. Eigenaresse Natasja ziet preventie als haar passie en werkt graag samen met collega's met ieder hun specialiteit en allen werkzaam als zelfstandige of binnen hun eigen bedrijf/praktijk. Samenwerking biedt nog meer mogelijkheden. De kleinschaligheid en persoonlijke aandacht blijven altijd van kracht. Natasja volgt regelmatig workshops en/of opleidingen om haar kennis te verrijken, verdiepen en verbreden. Ze is met regelmaat ingeschakeld voor clinics, workshops en cursussen bij en voor diverse overheden, bedrijven en andere organisaties. 

Meer over Get In Motion lees je hier:
Missie en visie
Wie is Get In Motion

Werkwijze

G.I.M. is bekend bij de volgende organisaties;
NL Actief (FitVak)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Peak Pilates
Pilates Company
Nederlands Genootschap voor Sport & Wellnessmassage (NGS)
Do-In School
EHBO (NIKTA)
Platform Voeding Nederland
Vitaal Bedrijf