Over Get In Motion

G.I.M biedt sinds 2006 originele, kleinschalige en afwisselende beweeg- en leefstijlprogramma's die je energie geven. Haar missie is het betaalbaar aanbieden van exclusieve activiteiten met het accent op gezondheid (preventie), empowerment en vitaliteit. Hoge kwaliteit zonder overbodige luxe en/of kosten. G.I.M. helpt bij het veranderen van je leefstijl en voeding. Denk bijvoorbeeld aan afvallen of stoppen met roken of met het minder drinken van alcohol. Of bij meer willen bewegen of herstellen van een blessure. Ze organiseert bijvoorbeeld workshops, coaching en adviezen over leefstijl. Eigenaresse en leefstijlorganizer Natasja kan als voedings- en leefstijladviseur cliënten en bedrijven voorzien van voorlichting, coaching en begeleiding op op het gebied van (gezonde) voeding en leefstijl. Natasja maakt programma's voor een gezonde leefstijl op maat, helpt mensen met het veranderen van hun leefstijl en geeft voorlichting over voeding, bewegen, stress, ontspanning, slaap en zingeving.

De sfeer is non-competitief en biedt ruimte voor ieders persoonlijke doel. G.I.M. is gespecialiseerd in Pilates, Powerwalking, functioneel trainen, medische fitness, (zelf)massage, voeding en leefstijl. Een registratie bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland maakt voor sommige programma's vergoeding vanuit je (aanvullende) zorgverzekering mogelijk. De BGN maakt deel uit van het Platform Voeding Nederland en draagt bij aan de gezondheid en de vitaliteit van de Nederlandse bevolking door vakkundige en persoonlijke dienstverlening inzake gewichtsbeheersing.

Intensieve professionele begeleiding is bij G.I.M. betaalbaar omdat ze gebruik maakt van betaalbare binnen en/of buitenruimten op het werk of in je thuisomgeving. Naast het lichaamsgewicht wordt er alleen klein en duurzaam materiaal ingezet. Dit is niet alleen vriendelijker voor onze planeet maar zorgt er ook voor dat de oefenstof gemakkelijker beklijft en reproduceerbaar is in eigen omgeving. Zo leer je je de eigen regie te nemen en ben je niet afhankelijk van een sportschool, coach of dure apparaten en materiaal. G.I.M laat je ervaren dat je met divers klein en mobiel materiaal in combinatie met een professionele, creatieve ervaringsdeskundige coach een complete en variërende training kunt beleven. S
tap voor stap in jouw eigen tempo boek je de resultaten die jij voor ogen hebt. Ondersteunen, voorlichten, stimuleren, plezier en ontspanning zijn enkele kernwoorden van G.I.M. 

G.I.M is een eenvrouwszaak en kan daardoor flexibel, creatief en origineel zijn. Eigenaresse Natasja ziet preventie als haar passie en werkt graag samen met collega's met ieder hun specialiteit en allen werkzaam als zelfstandige of binnen hun eigen bedrijf/praktijk. Samenwerking biedt nog meer mogelijkheden. De kleinschaligheid en persoonlijke aandacht blijven altijd van kracht. Natasja volgt regelmatig workshops en/of opleidingen om haar kennis te verrijken, verdiepen en verbreden. Ze is met regelmaat ingeschakeld voor clinics, workshops en cursussen bij en voor diverse overheden, bedrijven en andere organisaties. 

Meer over Get In Motion lees je hier:
Missie en visie
Wie is Get In Motion

Werkwijze

G.I.M. is bekend bij de volgende organisaties;
NL Actief (FitVak)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Peak Pilates
Pilates Company
Nederlands Genootschap voor Sport & Wellnessmassage (NGS)
Do-In School
EHBO (NIKTA)