Positief Gezond

Positief Gezond Boost

Ben je er nu echt klaar voor om vitaal te groeien? Wil je je lekkerder in je vel voelen? Weet je niet hoe, waar of waarmee je verantwoord moet beginnen? Ik help je graag.

Tijdens de boost van 3 coachsessies neem je jezelf onder de loep. brengen we samen structuur aan in de dingen die echt belangrijk voor je zijn en pak je de eigen regie. Je krijgt een positieve boost en zet meteen al flinke vitale stappen. Dit doe ik zonder opgestoken vingertje of oordeel maar wel door actief te luisteren naar jouw wensen en mogelijkheden. 

Waarom de Positief Gezond Boost?
Je staat voor veel uitdagingen in de diverse stadia van je leven. Je hebt veel ballen hoog te houden en vergeet nog weleens jezelf. Tussen de zorg voor je kinderen, partner, ouders, klanten of collega's door ben je blij soms even niets te moeten. Maar hoe goed zorg jij nu eigenlijk voor jezelf en wat betekent vitaliteit en gezondheid eigenlijk voor jou? Wat belemmert je om fysiek en mentaal in beweging te komen en hoe kan ik je helpen de volgende stap de zetten? Ontdek wat je nodig hebt, krijg overzicht en stel je persoonlijke doelen op. Of vind je dat je het allemaal maar zelf moet kunnen en vind je hulp vragen een zwaktebod? Ook dan nodig ik je uit want je bent echt niet de enige die hiervan overtuigd is. 

De voordelen
  • Oplossingsgericht
  • Coaching op maat
  • Meer overzicht en structuur
  • Tools, tips en tricks voor eigen regie
  • Meer zelfvertrouwen en energie
  • Toename verbinding met jezelf en anderen
  • Ontdekken wat voor jou nu echt belangrijk is
  • Vertrouwelijke, onafhankelijke en gelijkwaardige begeleiding
  • Praktisch en haalbare stappen

Voor wie?
De boost is er voor volwassenen die geloven in duurzaam resultaat en niet in quick fixes, hypes, poeders en pillen. Je vertrouwt meer op onderbouwde adviezen en een gedragsverandering in het tempo dat bij jou past. Je streeft naar de ultieme balans tussen werk, studie en/of gezin en kan hier wel een extra steuntje bij gebruiken. Je ben oprecht en nieuwsgierig en staat open voor een andere blik. Je bent bereid na overleg passende huiswerk opdrachten te doen die je proces ondersteunen. Je bent er klaar voor de beste versie van jezelf te worden.

Wat Natasja goed en integer doet is je door vragen te stellen je na te laten denken over je leefstijl, maar ook de belemmeringen hierin en je sterke kanten aandacht laat krijgen. Juist deze benadering met diepgang heeft mij op zo’n manier aan het denken gezet, waarop ik concreet met mijn veranderingen in leefstijl aan de slag kon gaan.

Je vindt bij Natasja een open, enthousiaste, bevlogen, betrouwbare, niet oordelende en out of the box denkende houding. Met zeker ook een flinke dosis humor. Je bent in hele goede handen bij Natasja!

Programma

In totaal zijn er 3 coachsessies op afspraak. Je coach streeft ernaar dat je je openstelt, inzet en deelneemt aan de samen gekozen opdrachten die leiden tot de stappen die je zelf wilt maken om de beste versie van jezelf te worden. Na de boost heb je een flinke stap gezet naar een Positief Gezonde leefstijl.

Stap 1
Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek van 15 minuten.
Een goede voorbereiding is het halve werk en zorgt ervoor dat we snel tot de kern kunnen komen van jouw wensen. Vul daarom de uitgebreide digitale vragenlijsten in alvorens we kennismaken. Tijdens onze kennismaking wordt het duidelijk of de boost iets voor je is.

Stap 2
Start met de boost van 3 coachsessies van ieder 60 minuten. Je ontvangt een welkomstpakket en gaat naast de sessies ook thuis aan de slag. De sessies zijn altijd geheel op maat. Na de boost kun je flink vitaal vooruit en bepalen we in samenspraak hoe, of en waarmee je verder wilt. Of het nu gaat over bewegen, voeding, slaap, stress, ontspanning, zingeving of kwaliteit van leven, bewustwording en inzicht is de basis. Dan volgt de structuur en m.b.v. technieken en methodieken ontstaat er een haalbaar plan. Samen van willen, weten, kunnen naar doen.

Stap 3
Een keuze maken uit:
A. Vervolg traject op maat
B. Losse 1-op-1 sessies
C. Deelname workshop, cursus of special
D. Verbinden met...of verwijzen naar...
E. Anders...

Locaties

Coaching kan online, bij je thuis of lekker in de buitenlucht. 
Afspraken worden gemaakt in overleg. Aangeraden wordt de 3 sessies binnen 2 maanden af te ronden.

Kosten?
Gratis kennismakingsgesprek 15 minuten
PG Boost € 179-* 
Losse coachsessie € 69* 
(gedeeltelijke) vergoeding mogelijk
Checklist vergoedingen

Kom jij in aanmerking komt voor vergoeding?

1. Vergoeding zorgverzekeraar mogelijk?

Natasja heeft een registratie bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en dit maakt voor sommige programma's vergoeding vanuit je (aanvullende) zorgverzekering mogelijk. De BGN draagt bij aan de gezondheid en de vitaliteit van de Nederlandse bevolking door vakkundige en persoonlijke dienstverlening inzake gewichtsbeheersing. Dit gaat niet ten koste van je eigen bijdrage. Bekijk op op https://www.gewichtsconsulenten.nl/vergoedingenoverzicht/ actuele afspraken met verschillende verzekeraars of vraag het zelf aan je zorgverzekeraar.

2. Vergoeding volwassenfonds mogelijk?

Ben jij 18 jaar of ouder en blijft er geen geld over om mee te doen aan activiteiten als zwemles, muziekles, fitness, voetbal, theater- of dansles? Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum (130% van minimaal inkomen). Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur is sinds juli 2023 actief in gemeente Pijnacker-Nootdorp! Lees hier de spelregels en hoe je contact opneemt met de intermediair hiervoor https://www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/pijnacker-nootdorp.

3. Check je CAO

Vakbonden en werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang van persoonlijke ontwikkeling in. De kans is aanwezig dat in je CAO een coach- of opleidingsbudget is opgenomen. Het meest voorkomende bedrag is 500 euro per jaar. Je CAO is online terug te vinden of op te vragen bij je HR-manager.

4. Ga de mogelijkheden na bij je HR-manager, je manager of de directeur

HR of personeelszaken beschikken vaak over een opleidings- of bijzonder budget wat besteed kan worden aan onder andere coaching. Goed om te weten: coaching is vergeleken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling relatief goedkoop en effectief voor bedrijven en wordt dus zeer vaak vergoed en zelfs gestimuleerd door HR-managers. Soms gaat niet de HR-manager over de uitgaven aan persoonlijke ontwikkeling maar je manager of zelfs de directeur.

5. Belastingaftrek bij particulieren

In bepaalde gevallen kunnen kosten voor coaching afgetrokken worden van de belasting. Het gaat dan om kosten die gezien worden als studiekosten en scholingsuitgaven. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden: de uitgaven moeten gericht zijn op je (toekomstige) beroep, er moet sprake zijn van een leertraject onder toezicht en het bedrag (min eventuele vergoedingen) moet hoger zijn dan 250 euro. Als je dit nauwkeurig wilt uitzoeken is de kans aanwezig dat je hier een belastingadviseur bij nodig zal hebben.

6. Wanneer je een UWV-uitkering ontvangt

De uitkeringsinstantie (UWV) stelt geld beschikbaar voor herstel en integratie. Als je een uitkering ontvangt kan je bij het UWV informeren of er geld beschikbaar voor je is. Bespreek dit met je UWV-coach.

7. Eigen bedrijf? Belastingaftrek bij ondernemers

Heb je een eigen bedrijf? Dan kun je de kosten van coaching als aftrekpost opvoeren. Dit kan onder de noemer ‘coachen voor je persoonlijke ontwikkeling’. Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Kijk voor meer informatie op belastingdienst.nl

8. PGB (Persoonsgebonden budget)

Wellicht kom je in aanmerking voor een PGB vanuit de WMO voor persoonlijke begeleiding. Meer over het PGB en of dit iets voor je is lees je hier https://www.pgb.nl/pgb/keuze-pgb/

9. Subsidies bedrijven

Van 2021 t/m 2025 heeft het ministerie SZW de subsidie MDIEU-regeling in het leven geroepen om sectoren te ondersteunen in het investeren van duurzame inzetbaarheid. Het doel hiervan is om duurzame inzetbaarheid als vanzelfsprekend onderdeel binnen organisaties te includeren. Voor elk budget kan er een passend vitaliteitsbeleid en vitaliteitsprogramma met activiteiten en trainingen ingezet worden.

Positief Gezond Boost

Alle leeftijden (18+)
Gratis kennismakinggesprek
PG Boost € 179,-*
Losse coachsessie € 69* 
(gedeeltelijke) vergoeding mogelijk
 Ben jij écht bereid om te veranderen? Mijn e-boek biedt niet alleen inzicht, maar ook concrete stappen om jouw reis naar duurzame verandering te beginnen. Vul simpelweg je naam en e-mailadres in en ontdek of jij klaar bent voor deze uitdaging.

Download het gratis e-boek

Ben jij écht bereid om te veranderen? Mijn e-boek biedt niet alleen inzicht, maar ook concrete stappen om jouw reis naar duurzame verandering te beginnen. Vul simpelweg je naam en e-mailadres in en ontdek of jij klaar bent voor deze uitdaging.

This image for Image Layouts addon
Positief gezond
Verdieping

Heb je de boost afgerond en wil je meer impact maken en de commitment met jezelf aan om verder vitaal te groeien?
  
 Lees meer