Pilates

Pilates

Fitter, sterker en soepeler worden zonder uitputtende trainingen.

Tijdens de pilateslessen werk je aan de ultieme balans van body. mind en spirit. De methode is down to earth met ruimte voor diepgang. Door de afwisselende oefeningen en materialen blijft elke les een uitdaging en wordt het nooit saai.

This image for Image Layouts addon

Pilates Fundamentals

Wil je in je eigen tempo op een simpele kennismaken met de Pilates basisoefeningen en begrippen? Wil je goed voorbereid een groepsles tegemoet gaan of als herintreder de basis even opfrissen? Dan zijn de Pilates Fundamentals geschikt voor jou.
 
Lees meer
This image for Image Layouts addon

Pilates+

Tijdens de Pilates+ lessen in een groep van maximaal 10 personen gaat de aandacht even helemaal naar jezelf en wordt er gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen Body, Mind en Spirit. Door de afwisselende oefeningen en materialen blijft elke les een uitdaging en wordt het nooit saai.
Lees meer
This image for Image Layouts addon

Pilatesstick®

Wil je fitter, sterker en soepeler worden zonder uitputtende trainingen te doen? De Pilatesstick® geeft je energie en een goed gevoel. Je houding verbetert en door de afwisseling van oefeningen en materialen wordt het nooit saai. In een groep van maximaal 8 deelnemers word je persoonlijk begeleid.
Lees meer