Pilatesstick®

Pilatesstick®

Fitter, sterker en soepeler worden zonder uitputtende trainingen

De Pilatesstick® geeft je energie en een goed gevoel. Je houding verbetert en door de afwisseling van oefeningen en materialen wordt het nooit saai. In een groep van maximaal 8 deelnemers word je persoonlijk begeleid.

Get In Motion is er trots op deze les te kunnen aanbieden. Ze is de enige aanbieder in Pijnacker-Nootdorp van de Pilatesstick® small group workout.

Waarom Pilatesstick®?
De Pilatesstick® is een geweldig hulpmiddel om meer variatie, verrijking en verdieping in je Pilates workout te brengen. Dit ogenschijnlijk zeer eenvoudige apparaat biedt weerstand,“alignment’, stabiliteit, uitdaging en ondersteuning tegelijk.

Pilates Studio’s in de Verenigde Staten gebruiken de Pilatesstick vaak voor voordelige groepslessen i.p.v. de duurdere lessen op de apparaten als de Cadillac, Guillotine en de Reformer. De mogelijkheden met de Pilatesstick zijn erg uitgebreid.

Het is een zeer voordelige manier om toch een “Pilates apparaten work-out” te hebben. Het gehele Pilates systeem is een geniale functionele methode die door Joseph Pilates gedurende decennia is verfijnd. De slastix werken excentrisch, zodat de spieren lang, soepel en sterk worden. Je maakt naast de Pilatesstick® ook gebruik van divers klein materiaal om de oefeningen te verdiepen, verbreden en/of verrijken. 

De voordelen

  • Verbeter je lichaamshouding.
  • Stimuleer en prikkel je algehele fitheid.
  • Beperk je kans op blessures. 
  • Helpt bij stressreductie
  • Ondersteunt bij gewichtsverlies
  • Vergroot je (lichaams)bewustzijn 
Voor wie?
Deze beweegvorm is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden en kan gevolgd worden op ieders niveau.

Ik train al jaren bij Natasja, naar alle tevredenheid. Naast het feit dat de lessen betaalbaar zijn, zorgt Natasja er elke keer weer voor dat elke les anders is, ze is altijd goed voorbereid en enthousiast. Ook voor gemiste lessen is er voldoende ruimte om deze in te halen. Ik zou zeggen: Get in Motion!

Programma
Je volgt een lesreeks Pilatesstick van 10 lessen van 60 minuten op locatie. De 10 lessen volg je in een tijdbestek van 11 weken. Je kunt dus een les kosteloos missen. Mis je er meer dan is inhalen in een andere lesvorm binnen hetzelfde lesblok mogelijk in overleg. Dit om de maximale groepsgrootte te kunnen handhaven. 

Locaties

  • Wijkcentrum Tolhek Pijnacker (donderdag)
Bekijk hier het actuele lesrooster

Kosten?
Intake gratis
Proefles €9,- 
Losse les €15,- 
€ 144,- per 11 weken

Pilatesstick®

Alle leeftijden (18+)
Donderdagavond 19.00 
Intake gratis
Kosten €144,- per 10 lessen.
Proefles €9,- 
Losse les €15,-
This image for Image Layouts addon
Pilates Fundamentals
Nog onbekend met Pilates of weer gewoon even opfrissen en de puntjes op de i zetten? Download de Fundamentals oefenlijst en Pilates begrippenlijst en ga aan de slag met Fundamentals deel 1 en 2. Ontwerp je eigen persoonlijke oefening op maat en jouw Personal canvas.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Pilates+
Tijdens de Pilates+ lessen in een groep van maximaal 10 personen gaat de aandacht even helemaal naar jezelf en wordt er gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen Body en Mind en de samenhang tussen kracht, souplesse, bewustwording en controle.
Lees meer