Pilates : toegankelijk voor iedereen, van beginner tot gevorderde

Pilates : toegankelijk voor iedereen, van beginner tot gevorderde

Een krachtig, soepel lichaam, gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groter lichamelijk bewustzijn: dat is wat Pilates voor jou kan betekenen.

Of je nu een beginner bent die de Fundamentals wil leren of een gevorderde die verdieping zoekt, Pilates is voor iedereen toegankelijk. Hier ontdek je waarom Pilates geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

Pilates voor beginners: De Fundamentals onder de knie

Voor wie nieuw is in de wereld van Pilates, bieden mijn kennismakingscursussen een uitgelezen kans. Hier leer je de basisprincipes, enkele Pilates-concepten en ongeveer 40 fundamentele oefeningen. Wat kun je verwachten?

1. Slechte beweeggewoonten aanpakken:

Leer oude, slechte gewoonten af en omarm nieuwe, effectievere manieren van bewegen. Pilates helpt je op een veiligere en efficiëntere manier te bewegen, waardoor je lichaam optimaal kan functioneren.

2. Versterking van buik- en rugspieren:

Zeg vaarwel tegen zwakke buik- en rugspieren! Pilates vervangt ze door krachtige, veerkrachtige spieren die je lichaam beschermen tegen blessures en overbelasting.

3. Verbetering van flexibiliteit:

Dankzij de oefeningen worden spieren losgemaakt en eventuele verklevingen opgelost. Resultaat: een lichaam dat weer soepel en flexibel aanvoelt.

 

Pilates voor gevorderden: verdieping en verrijking

Voor de ervaren Pilates-beoefenaars die meer uitdaging zoeken, bieden onze Pilates+ of Pilatesstick lessen de perfecte gelegenheid. Hier gaan we een stap verder en gebruiken diverse props om het uitgebreide Pilates-repertoire van de apparaten te vertalen naar de mat.

Gevarieerde lessen met Props:

Denk aan de power circle, Sissel core trainer, soft small balls, toning balls, big balls, free weights, therabands, yogastraps, wigkussens en mini en large Powerbands. Deze props voegen een extra dimensie toe aan je Pilates-beoefening en houden de lessen gevarieerd.

Themalessen:

Regelmatig bied ik themalessen aan om specifieke onderwerpen diepgaand te verkennen. Zo blijven de lessen educatief en blijf je jezelf uitdagen.

 

Hoogwaardige Pilates, betaalbaar en bereikbaar

GIM past elementen toe uit verschillende Pilates-stromingen, zoals Peak Pilates, klassiek Pilates, Pilates Institute en Ground Control Pilates. Hierbij volgen we de Amerikaanse standaarden en richtlijnen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit. Pilates is voor iedereen toegankelijk bij GIM: hoogwaardige lessen die betaalbaar en bereikbaar zijn. Ontdek de kracht van Pilates, en laat je lichaam en geest bloeien.

💪🌟 #Pilates #BeweegMetGIM #KrachtEnBalans

 
 
 

Gerelateerde artikelen