Prikkelarm Sporten en Bewegen

Prikkelarm Sporten en Bewegen

Get In Motion overbrugt de kloof tussen zorg en sport
In de dynamische wereld van sport en beweging zijn er momenten waarop het traditionele sportaanbod niet voor iedereen geschikt is. 

Misschien is de omgeving te druk, ervaren mensen te veel prikkels, of hebben ze simpelweg behoefte aan meer persoonlijke aandacht voor veilig en verantwoord bewegen. Voor zorg,- en welzijnsprofessionals die deze uitdagingen herkennen en op zoek zijn naar beweegaanbod voor hun cliënten, patiënten of werknemers, introduceer ik graag Get In Motion. GIM vult de kloof tussen zorg en sport en brengt mensen fysiek, mentaal en sociaal in beweging.

Prikkelarm sporten en bewegen bij GIM

Met GIM zet ik me in voor prikkelarm sporten en bewegen. Buiten in de natuur, in kleine groepjes, bied ik een rustige omgeving zonder bijvoorbeeld luide muziek. Een voorbeeld is het laagdrempelige FitStap-programma, ontwikkeld door de Koninklijke Wandelbond Nederland en ondersteund door de gemeente Pijnacker-Nootdorp. 

Doelgroep: voor iedereen die wil bewegen

Het aanbod richt zich op een brede doelgroep volwassenen. Of je nu net klaar bent met revalideren bij de fysiotherapeut, te maken hebt met reuma, diabetes, overgewicht, hart- en vaatziekten, long-covid, artrose, niet-aangeboren hersenletsel (NAH) met een gemiddelde of hogere intelligentie, een angststoornis, autismespectrumstoornis, stressgerelateerde klachten, een burn-out, eenzaamheid, depressieve klachten, ADD of ADHD, hooggevoeligheid, PTSS, of als klachtenvrij persoon op zoek bent naar een geschikte beweegomgeving – bij GIM ben je welkom.

Behoefte en vraag van de deelnemer: een persoonlijke benadering

Om het aanbod passend te maken voor een brede doelgroep, hanteer ik een uitgebreide intake en werk ik vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Bovendien beschikt ik over een groot lokaal netwerk, waarnaar verwezen kan worden als de hulpvraag buiten mijn expertise valt.

Kosten? betaalbaar en toegankelijk!

Het FitStap  Nootdorp programma van 12 weken wordt gesubsidieerd door de gemeente Pijnacker-Nootdorp en kost slechts 74 euro (i.p.v. 149) in maart 2024. Dit is slechts €5,70 per week! 
Volledige vergoeding van FitStap inclusief vervolgaanbod voor mensen met een kleine beurs is zelfs ook mogelijk vanuit het Volwassenfonds 
Bekijk de checklist voor alle actuele mogelijkheden voor vergoedingen op de FitStappagina.

Waarom GIM? Erkend voor kwaliteit en ervaring!

Kwaliteit en 25 jaar professionele ervaring
Afwisseling in programma's
Persoonlijke begeleiding op maat
Goede sfeer
Klein groepsverband
Korte overzichtelijke trajecten
'Groene' activiteiten oftewel eco-fitness
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Verbinding met lokaal netwerk
Het online ledenportaal 'Mijn GIM' met diverse cursussen
Community met groepen zoals 'Beweegmaatje', Leefstijl &Vitaliteit en Buitensport

Vragen en/of Kennismaken?

Heb je nog vragen na het lezen van dit bericht? Ik beantwoord ze graag. Blijf op de hoogte via social media of ontvang informatie via flyer of poster, of nodig me uit voor een presentatie op locatie.

#prikkelarmbewegen #zorgensport #prikkelvrijesport #bewegennazorg #fitStap #pijnackernootdorp #positievegezondheid #prikkelarmeactiviteiten #sportennarevalidatie #bewegingopmaat #gezondleven #beweegbegeleiding #ecofitness #community #samenbewegen #lekkerinbeweging #kwaliteitinsport

Gerelateerde artikelen