Jouw activiteit vergoed?

Jouw activiteit vergoed?

Ontdek de mogelijkheden voor vitaliteit!

De afgelopen jaren heeft de kwestie van vitaliteit een centrale rol ingenomen, en terecht. De impact van de wereldwijde crisissen heeft ons nog meer bewust gemaakt van de waarde van gezondheid. Gelukkig zien we vanuit verschillende hoeken initiatieven ontstaan die gericht zijn op het ondersteunen van mensen op hun reis naar vitaliteit. Of je nu werkt in het bedrijfsleven, het MKB, of de gezondheidszorg of als ZZP'er, er zijn diverse financiële mogelijkheden om vitaliteitstrajecten te ondersteunen.

Een duurzame benadering van vitaliteit bij Get In Motion

Bij GIM is vitaliteit meer dan een modewoord; het is een levensfilosofie. Als professional bij GIM heb ik ervoor gekozen om niet alleen volgens vastgestelde protocollen te werken, maar ook maatwerk te leveren. Bij GIM staat de persoonlijke aandacht voorop, en mijn activiteiten worden flexibel aangepast aan de behoeften van mijn klanten. Een bewuste keuze om de focus te leggen op jou want oprechte aandacht heelt. Of je nu deelneemt aan persoonlijke coachsessies of groepssessies, jij staat centraal in jouw vitaliteitsreis.

Financiële ondersteuning voor jouw vitaliteitstraject of project

Het besef dat een investering in gezondheid de meest duurzame investering is, staat centraal bij GIM. Hier zijn enkele stappen om te ontdekken of je in aanmerking komt voor vergoedingen:

  1. Vergoeding Zorgverzekeraar: Sommige programma's komen mogelijk in aanmerking voor vergoeding via je (aanvullende) zorgverzekering. Controleer de afspraken tussen GIM en verschillende zorgverzekeraars of vraag het direct aan je zorgverzekeraar.

  2. Vergoeding Werkgever: Veel werkgevers hebben een vitaliteitsbudget beschikbaar voor medewerkers. GIM is een gespecialiseerd partner van www.vitaalbedrijf.info, wat ondersteund wordt door nationale ministeries en bedrijfsorganisaties.

  3. Check je CAO: In sommige CAO's is er een budget voor coaching of opleiding opgenomen. Raadpleeg jouw CAO online of vraag het aan bij je HR-manager.

  4. Overleg met HR-manager, Manager of Directeur: Informeer bij HR of personeelszaken over beschikbare budgetten voor coaching. Soms gaat niet de HR-manager, maar je directe manager of de directeur over dergelijke uitgaven.

  5. Belastingaftrek bij Particulieren: Kosten voor coaching kunnen in sommige gevallen worden afgetrokken van de belasting. Raadpleeg een belastingadviseur voor gedetailleerde informatie.

  6. UWV-uitkering: Ontvang je een UWV-uitkering? Informeer bij het UWV of er geld beschikbaar is voor jouw vitaliteitstraject.

  7. Belastingaftrek bij Ondernemers: Als zelfstandig ondernemer kun je de kosten van coaching opvoeren als aftrekpost voor de belasting.

  8. PGB (Persoonsgebonden Budget): Mogelijk kom je in aanmerking voor een PGB vanuit de WMO voor persoonlijke begeleiding.

  9. Subsidies Bedrijven: In sommige sectoren zijn er subsidies beschikbaar voor duurzame inzetbaarheid. Check de MDIEU-regeling van het ministerie SZW.

  10. Volwassenfonds en Jeugdfonds Sport en Cultuur: Als je een inkomen hebt tot maximaal 130% van het sociaal minimum, kun je mogelijk een beroep doen op het volwassenfonds of het Jeugdfonds Sport en Cultuur bij de gemeente.

Investeer in vitaliteit

Of je nu in aanmerking komt voor vergoedingen of niet, onthoud dat investeren in gezondheid de meest waardevolle investering is. Bij GIM streef ik ernaar om vitaliteit duurzaam in beweging te brengen, en ik sta klaar om je te ondersteunen op deze reis. Neem de regie over jouw welzijn en ontdek de mogelijkheden die beschikbaar zijn. Je verdient het om vitaal en vol energie door het leven te gaan!

🌟💚 #Vitaliteit #coaching #investeerinjezelf #vitaliteitsmakelaar #beweging #begeleiding

Gerelateerde artikelen