Fitwalk

Fitwalk

Wil je lekkerder in je vel zitten, meer energie krijgen en fitter worden en lekker mee naar buiten? Ben je wel al regelmatig aan de wandel en zoek je meer veelzijdigheid in je training? Dan is Fitwalk echt iets voor jou.

Met Fitwalk verbeter je ongemerkt je conditie. De afwisselende trainingen zijn goed vol te houden en naast de training krijg je regelmatig tips en weetjes over leefstijl georiënteerde onderwerpen. De lessen zijn afwisselend en bieden een complete training voor je hele lijf. Fitwalk kan ook een prima vervolg zijn op het FitStap beweeg- en leefstijlprogramma maar ook een opstapje naar Powerwalk. Het wandelen wisselen we af met bewust uitgevoerde kracht- en stretch oefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. . Sportief wandelen is de basis maar de training wordt compleet door aanvullende oefeningen voor het gehele lijf en de nodige theoretische onderbouwing. Zo kan iedereen haar of zijn doelstelling bereiken. 

Waarom FitWalk?

Voldoende bewegen is belangrijk! Om fit en vitaal te blijven is het van belang zoveel mogelijk functies van ons lichaam te blijven trainen en onderhouden. Met FitWalk doe je dat allemaal. Iedereen loopt op zijn of haar eigen tempo mee. Het is inspannen maar door het samen in de natuur bewegen ontspannen tegelijk. Dit laagdrempelige programma is geschikt voor iedere leeftijd! Onze deelnemers zijn tussen de 35 en 70 jaar.

De voordelen

 • Omdat je varieert in snelheid, verbetert je conditie snel
 • Helpt goed bij afslanken
 • Omdat je actief wandelt waarbij je ook je armen intensief meeneemt in het bewegen, verbetert je houding.
 • Omdat je krachtoefeningen tussendoor doet, onderhoud je je spiermassa.
 • Een gezonder en sterker hart
 • Samen bewegen motiveert
 • Op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten
 • Oefenstof op maat
 • Laagdrempelig
 • Kleine groep
 • Je bouwt meer zelfvertrouwen op
 • Aandacht voor Positieve Gezondheid, leefstijl en vitaliteit
 • Genieten van het buiten zijn en de natuur
 • Ontspannende manier van bewegen
 • Je verkrijgt meer bewustwording 
 • Verlaagt de risico’s van diabetes type 2 

Voor wie?

Het is geschikt voor iedereen die een uurtje kan wandelen met een tempo van  +/- 4-6 km per uur. 
Je stapt dus flink door maar forceert niets. Tijdens de training worden spierversterkende en conditionele oefeningen ingebouwd afgestemd op jouw niveau en mogelijkheden. FitWalk is voor mensen die houden van afwisseling en variatie zodat wandelen niet saai wordt.

De lessen bij Get in Motion zijn echt een aanrader!
Lekker sporten in de buitenlucht, ook in het najaar / de winter is het goed te doen. Natasja heeft oog voor iedere deelnemer en geeft goed advies bij blessures of klachten zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Het is een gezellige groep met een fijne sfeer, ik ga altijd met een positief gevoel weer naar huis.

Programma
Een FitWalk training duurt 75 minuten. Met behulp van eigen lichaamsgewicht, klein materiaal of met behulp van alles wat zich in de natuur aandient, train je je kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, houding, stabiliteit en bewustwording. De lessen zijn afwisselend en bieden een complete training voor je lichaam en geest. 

Je volgt een lesreeks van 10 lessen op locatie. De 10 lessen volg je in een tijdbestek van 11 weken. Je kunt dus een les kosteloos missen. Mis je meer lessen dan is inhalen mogelijk binnen hetzelfde lesblok. Dit gaat in overleg om de maximale groepsgrootte te kunnen handhaven. Alleen bij heel slecht weer (onweer e.d.) schuift de les een weekje door. 

Toe aan de volgende stap? Of een stukje pittiger ? Probeer dan eens PowerWalk+.

Locaties

 • Parkeerterrein bij de skeelerbaan in Nootdorp (Dobbeplas). Achter de molen (www.windlustnootdorp.nl). Bij hoge uitozndering wanneer er bijvoorbeeld werkzaamheden zijn verzamelen we op de parkeerplaats van restaurant Buytenhout in Nootdorp iets verderop.
Bekijk hier het actuele lesrooster


Kosten?
Intake gratis
Kosten €104,95,- per 10 lessen
Proefles €8,- 
Losse les €12,50

Fitwalk

Alle leeftijden (18+)
Donderdag 9.30
Intake gratis
Kosten €104,95,- per 10 lessen
Proefles €8,- 
Losse les €12,50

This image for Image Layouts addon
FitStap
FitStap is een nieuw,
uniek beweeg- en leefstijlprogramma in Nederland. Met FitStap voel jij je in 12 weken (weer) fit en vitaal. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lijf staat centraal.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Walk-ilates
Kom in beweging met Walk-ilates. Walk-ilates is uniek in de regio en biedt het beste van twee werelden namelijk lekker pittig doorstappen met een laag belastende techniek blendend met de Pilates principes en oefeningen voor je gehele lijf. 
 
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Powerwalk+
Wil jij je fitter voelen en lekker in je vel zitten?
Kom dan inspannen en ontspannen in de buitenlucht tijdens de Powerwalk+ lessen!
 
Lees meer
This image for Image Layouts addon
VitaWalk
Ben je op zoek naar een nieuwe manier om je gezondheid en welzijn te verbeteren? Zoek niet verder! VitaWalk biedt een unieke benadering van vitaliteit door middel van actief wandelen, training, begeleiding en verbinding in een groep.
 
Lees meer