Powerwalk+

Powerwalk+

Wil jij je fitter voelen en lekker in je vel zitten? Kom dan inspannen en ontspannen in de buitenlucht tijdens de Powerwalk+ lessen!

Powerwalk+ is intensief doorstappen ruim aangevuld met oefeningen voor je gehele lichaam. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we of met bewust uitgevoerde kracht- en stretch oefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Het is geschikt voor iedereen en in een groep van maximaal 10 deelnemers kan ik je optimaal op coachen.

Waarom Powerwalk+?
Voldoende bewegen is belangrijk! Om fit en vitaal te blijven is het van belang zoveel mogelijk functies van ons lichaam te blijven trainen en onderhouden. Met Powerwalk+ doe je dat allemaal. Het is inspannen maar door het samen in de natuur bewegen ontspannen tegelijk. 

De voordelen

  • Omdat je varieert in snelheid verbetert je conditie snel
  • Helpt goed bij afslanken
  • Een gezonder en sterker hart
  • Samen bewegen motiveert
  • Op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten
  • Je hebt slechts goede loopschoenen nodig
  • Je wandelt en traint op je eigen niveau
  •  De kans op blessures is minimaal
  • Je bent buiten in de natuur (vitamine D boost)
Voor wie?
Het programma is geschikt voor iedereen van elke leeftijd die een uur kan lopen met een tempo van 5-8 km per uur.. De deelnemers zijn tussen de 30 en 70 jaar en houden van variatie. Powerwalk+ is voor iedereen geschikt om fitter te worden, de conditie te verbeteren, gewicht te verliezen, krachtiger te worden, de houding te verbeteren en lekker te ontspannen.
Powerwalken geeft me elke keer energie voor de week. De combinatie van cardio- en krachttraining en balancoefeningen in de natuur is voor mij de beste start van de dag. Daarbij weet Natasja de lessen met veel deskundigheid, creativiteit en humor steeds weer afwisselend vorm te geven. Zelfs bij blessures kunnen de oefeningen steeds individueel worden aangepast zodat alle deelnemers op hun niveau kunnen sporten, fit blijven of extra fit worden. Dat alles maakt dat ik al jaren met veel enthousiasme in deze groep het hele jaar door sport. Want het weer valt eigenlijk bijna altijd mee.

Programma
Een Powerwalk+ training duurt 75 minuten. Het is heel eenvoudig; pittg wandelen met behulp van verschillende technieken in een gevarieerd tempo met vrije armbewegingen. Je stapt flink door maar forceert niets. Tijdens de training worden spierversterkende en conditionele oefeningen ingebouwd. Powerwalk+ is een stuk toegankelijker dan bootcamps en hardloopgroepen. Powerwalk+ is gevarieerd en afwisselend bewegen met elke week een ander thema zodat het niet saai wordt. Deelnemers ervaren het ook wel als een bootcamp light. Er wordt veel aandacht besteed aan techniek, oefeningen en blessurepreventie.

Je volgt een lesreeks van 10 lessen op locatie. De 10 lessen volg je in een tijdbestek van 11 weken. Je kunt dus een les kosteloos missen. Mis je meer lessen dan is inhalen in een andere groep binnen hetzelfde lesblok mogelijk in overleg. Dit om de maximale groepsgrootte te kunnen handhaven. 


Locaties

  • Parkeerterrein bij de skeelerbaan in Nootdorp (Dobbeplas). Achter de molen (www.windlustnootdorp.nl). Bij hoge uitozndering wanneer er bijvoorbeeld werkzaamheden zijn verzamelen we op de parkeerplaats van restaurant Buytenhout in Nootdorp iets verderop.
Bekijk hier het actuele lesrooster


Kosten?
Intake gratis
Kosten €104,95- per 10 lessen
Proefles €8,-
Losse les €12,50


Powerwalk+

Alle leeftijden
Woensdag 9.30 en vrijdag 9.15

Intake gratis.
€104,95,- per 10 lessen.
Proefles €8,-
Losse les €12,50

This image for Image Layouts addon
FitStap
FitStap is een nieuw,
uniek beweeg- en leefstijlprogramma in Nederland. Met FitStap voel jij je in 12 weken (weer) fit en vitaal. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lijf staat centraal.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Fitwalk
Wil je lekkerder in je vel zitten, meer energie en lekker mee naar buiten? Lijkt PowerWalk nog iets te pittig voor je maar ben je wel al regelmatig aan de wandel en zoek je meer veelzijdigheid in je training dan is FitWalk echt iets voor jou.
 
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Walk-ilates
Kom in beweging met Walk-ilates. Walk-ilates is uniek in de regio en biedt het beste van twee werelden namelijk lekker pittig doorstappen met een laag belastende techniek blendend met de Pilates principes en oefeningen voor je gehele lijf. 
 
Lees meer
This image for Image Layouts addon
VitaWalk

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om je gezondheid en welzijn te verbeteren? Zoek niet verder! VitaWalk biedt een unieke benadering van vitaliteit door middel van actief wandelen, training, begeleiding en verbinding in een groep.

Lees meer