Over mij

Wie is Get In Motion

Als trainer, coach, vitaliteits- en wandelmakelaar van Get In Motion breng ik mensen fysiek, mentaal en sociaal in beweging. Mijn doel is om vitaliteit voor iedereen mogelijk te maken. Ik ga vraaggericht te werk en begeleid je van willen, naar kunnen. naar doen.

Of je nu 30 bent of 65. Of je nu druk bent met studie, werk of zorgtaken. Of je nu in de overgang zit of al iets ouder bent? Ik help je graag in de verschillende fasen van je leven met het bevorderen van je gezondheid.

Je hebt veel ballen hoog te houden en vergeet nog weleens jezelf. Tussen de zorg voor je kinderen, ouders en collega's door ben je soms blij even helemaal niets te moeten maar hoe goed zorg jij nu eigenlijk voor jezelf?

Op basis van gelijkwaardigheid wil ik je inspireren, motiveren, begeleiden en coachen op het gebied van een gezonde leefstijl en vitaliteit om zo het beste uit jezelf te halen ondanks de tegenslagen die er zijn. Hier profiteert iedereen van en zo word jij weer de inspirator van jouw directe omgeving.

Ik geloof en heb zelf ervaren dat stapsgewijs lichaam en geest bewegen en prikkelen, bijdraagt aan meer verbinding met jezelf, de ander en de omgeving en je daardoor gezonder en gelukkiger leeft.
Of je je nu fit, energiek, soepel, ontspannen of goed wilt voelen.
Of je nu aan je gezondheid wilt werken of samen met anderen wilt bewegen.
Of je nu je conditie wilt verbeteren of fysieke en mentale klachten wil verminderen.
Je moet het wel zelf doen maar niet alleen
Waarom ik mijn eigen onderneming startte?

Voor de start van Get In Motion werkte ik ruim 13 jaar als professional in diverse health- en sportcentra en binnen grote organisaties in de Randstad. Ik verzorgde bijvoorbeeld voor High Five Health Promotion bedrijfsfitness programma's in de ministeries VROM, VWS, SZW en het Provinciehuis. Er was in health centra en sportscholen vaak weinig tijd om de klant of werknemer echt goed op maat te kunnen begeleiden en het ontbrak er aan ervaren "zogenaamd duur" personeel. Ook waren de diensten grotendeels gestandaardiseerd en aanbodgericht.

Een gespecialiseerd adviesbureau of luxe studio is echter voor velen te kostbaar en vaak geen optie. Bij voordelige activiteiten ontbreekt er dan weer professionele begeleiding of zijn de groepen weer erg groot om de kosten te kunnen dekken.

Ik wil laten zien dat er altijd mogelijkheden zijn met elk budget zonder aan kwaliteit te hoeven inboeten. Vitaliteit op maat zou voor iedereen mogelijk moeten zijn. Altijd onder professionele begeleiding maar wel met een gunstig tarief voor kleine groepen, individuen, bedrijven of organisaties.

Met G.I.M. vul ik de leemte tussen zorg, sport, welzijn en HR. Ik studeerde ooit af als sociaal cultureel werker waarbij ik bewegen, sport, spel, dans en theater inzette als middel om mensen te empoweren. Ik besloot me te specialiseren en van 'gezondheidsbevordering' mijn werk te maken. Ik volgde een scala van opleidingen zoals je verderop kunt zien en heb inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring in vitaliteit, weet het kaf van het koren te scheiden en breid nog altijd mijn kennis en netwerk uit.