VitaWalk

VitaWalk

Ben je op zoek naar een nieuwe effectieve manier je gezondheid en welzijn te bevorderen? Zoek niet verder! VitaWalk biedt een unieke experience van vitaliteit door middel van actief wandelen, fysieke training, mentale coaching en sociale verbinding onder professionele begeleiding in een groep.

VitaWalk gaat verder dan alleen fysieke activiteit; het is een complete benadering van vitaliteit. Mijn doel is om te inspireren, te motiveren en de de tools te bieden die nodig zijn om een vitaler en gezonder mens te worden. Ontdek hoe bewegen, buitenzijn en coaching samen kunnen werken om gezondheid te bevorderen zonder veel kostbare tijd of geld te verliezen.

Waarom deelnemen
Bij VitaWalk gaat het om een de balans tussen lichaam en geest, werk en prive en om de verbinding met de omgeving en anderen. VitaWalk combineert de voordelen van beweging in de buitenlucht met begeleiding om het volledige potentieel te bereiken. Het mooie is dat alle kennis en praktische vaardigheden die bewegenderwijs wordt opgedaan meteen toegepast kan worden in het dagelijkse leven. De coach biedt begeleiding en ondersteuning om te helpen jouw doelen te bereiken. Dit kan variëren van het verbeteren van fysieke fitheid en energieniveaus tot het verminderen van stress en het bevorderen van een positieve mindset en ontwikkelen van potentieel.

De voordelen

 • Leuk, leerzaam en inspirerend
 • Prikkelt lichaam en geest
 • Beperkte kans op blessures. 
 • Afwisselend, motiverend en inspirerend
 • Lekker buiten 
 • Verrassend en uniek
 • Voordelig
 • Persoonlijk en op maat
 • Goede groepssfeer 
 • 'Groen' vitaal bewegen 
 • Vitaler en gelukkiger

Voor wie?
VitaWalks zijn geschikt voor iedereen, ongeacht fitnessniveau of leeftijd. Of het nu gaat om verkrijgen van meer energie of veerkracht, stressvermindering,  gewichtsbeheersing. zelfontwikkeling of gewoon genieten van de voordelen van de natuur, een VitaWalk is ontworpen om aan ieders persoonlijke behoeften te voldoen.

VitaWalks zijn ook prima duurzaam inzetbaar in bedrijven of organisaties en vereisen geen grote investeringen. Een geweldige inclusieve activiteit waar alle medewerkers gerust gezamenlijk aan deel kunnen deelnemen en aan de slag gaan met de 4 pijlers: fysieke, mentale, sociale en professionele gezondheidsbevordering. 

Wat is voor jou belangrijk om je gezond te kunnen voelen? Tijdens een zonovergoten Positief-gezondheid wandeling o.l.v. coach Natasja beantwoorden mantelzorgers deze vraag voor zichzelf. Er ontstonden weer prachtige verbindingen! Een mooie afsluiting van een prachtige editie van de Week van de Mantelzorg!
Programma 2024
Elke losse VitaWalk is een unieke experience. Tijdens VitaWalk-sessies word je aangemoedigd om actief te zijn in de buitenlucht, waar je kunt genieten van de voordelen van lichaamsbeweging in de natuurlijke omgeving. Wandelen is de basisactiviteit, maar de Walk kan ook andere elementen omvatten, zoals stretches, focus en aandachttraining, spierversterkende oefeningen, teambuilding, leiderschap en groepsinteractie.

Als bedrijf of organisatie maak je keuze uit meer dan 25 VitaWalk thema's. Je kunt kiezen uit (zeer) korte Walks maar ook uit langere. Of stel een geheel uniek VitaWalk programma op maat samen van een aantal weken, maanden of jaren waarin vitale beweging op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal gebied het meetbare resultaat is. Vanuit mijn rol als vitaliteitsmakelaar en wandelmakelaar kan ik je adviseren en helpen bij het aanjagen en implementeren van wandelen en bewegen in jouw bedrijf. 


Locaties

 • Parkeerterrein bij de skeelerbaan in Nootdorp (Dobbeplas). Achter de molen (www.windlustnootdorp.nl). Soms starten we ook op een andere locatie
 • Op locatie voor bedrijven

Kosten?

 •  Losse VitaWalk voor particulieren is 12,50 euro
 • Offerte op maat voor bedrijven. Bespreek de subsidie mogelijkheden met mij als Vitaliteitsmakelaar
Klaar om je medewerkers op een laagdrempelige en voordelige manier vitaler te laten worden? Neem vandaag nog contact met me op en ik help je met het behalen van het Vignet Vitaal Bedrijf, hét vitaliteitskeurmerk voor mkb-bedrijven. Of het certificaat Wandelvriendelijk van Werken in Beweging? Kies uit meer dan 25 verschillende VitaWalk thema's binnen de 6 domeinen van Positieve Gezondheid.

De zes dimensies van Positieve Gezondheid zijn:
 • Lichaamsfuncties – Ik voel me gezond en fit
 • Mentaal welbevinden – Ik voel me vrolijk
 • Zingeving – Ik heb vertrouwen in mijn eigen toekomst
 • Kwaliteit van leven – Ik geniet van mijn leven
 • Meedoen – Ik heb goed contact met anderen
 • Dagelijks leven – Ik kan goed voor mezelf zorgen
ACT & Walk

Maak kennis met ACT. ACT helpt om op een flexibele manier om te gaan met de obstakels die je tegenkomt (Acceptance), zodat je kan blijven investeren in de dingen die je écht belangrijk vindt (Commitment). ACT bestaat uit zes verschillende vaardigheden, vaak uitgebeeld in het ACT-hexaflex. Al wandelend werken we aan onze veerkracht!

This image for Image Layouts addon
FitStap
FitStap is een nieuw,
uniek beweeg- en leefstijlprogramma in Nederland. Met FitStap voel jij je in 12 weken (weer) fit en vitaal. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lijf staat centraal.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Fitwalk
Wil je lekkerder in je vel zitten, meer energie en lekker mee naar buiten? Lijkt PowerWalk nog iets te pittig voor je maar ben je wel al regelmatig aan de wandel en zoek je meer veelzijdigheid in je training dan is FitWalk echt iets voor jou.
 
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Walk-ilates
Kom in beweging met Walk-ilates. Walk-ilates is uniek in de regio en biedt het beste van twee werelden namelijk lekker pittig doorstappen met een laag belastende techniek blendend met de Pilates principes en oefeningen voor je gehele lijf. 
 
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Powerwalk+
Wil jij je fitter voelen en lekker in je vel zitten?
Kom dan inspannen en ontspannen in de buitenlucht tijdens de Powerwalk+ lessen!
 
 
 


Lees meer