VitaWalk

VitaWalk

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om je gezondheid en welzijn te verbeteren? Zoek niet verder! VitaWalk biedt een unieke benadering van vitaliteit door middel van actief wandelen, training, begeleiding en verbinding in een groep.

VitaWalk gaat verder dan alleen fysieke activiteit; het is een holistische benadering van welzijn. Mijn doel is om je te inspireren, te motiveren en je de tools te bieden die je nodig hebt om een vitaal en gezond leven te leiden. Kom, doe mee en ontdek hoe beweging, natuur en coaching samen kunnen werken om je welzijn te transformeren."

Waarom deelnemen
VitaWalk biedt meer dan alleen fysieke gezondheid. Het gaat ook om een balans tussen lichaam en geest, en om de verbinding met de natuur en met anderen. VitaWalk combineert de voordelen van beweging in de buitenlucht met begeleiding om je te helpen je volledige potentieel te bereiken. Het mooie is dat alle kennis en praktische vaardigheden die je opdoet meteen toegepast kan worden in je dagelijkse leven. Je coach biedt begeleiding en ondersteuning om je te helpen je persoonlijke gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken. Dit kan variëren van het verbeteren van fysieke fitheid en energieniveaus tot het verminderen van stress en het bevorderen van een positieve mindset.

De voordelen

 • Leuk en leerzaam
 • Prikkel lichaam en geest
 • Beperk je kans op blessures. 
 • Afwisselend, motiverend en inspirerend
 • Lekker buiten 
 • Verrassend en uniek
 • Voor ieder wat wils
 • Persoonlijk en op maat
 • Goede groepssfeer 
 • 'Groen' sporten en bewegen 

Voor wie?
VitaWalks zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau of leeftijd. Of je nu op zoek bent naar meer energie, stressvermindering, gewichtsbeheersing of gewoon wilt genieten van de voordelen van de natuur, een VitaWalk is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

VitaWalks zijn ook prima inzetbaar in bedrijven en (maatschappelijke) organisaties. Een geweldige activiteit waar echt alle medewerkers gerust aan deel kunnen deelnemen en samen aan de slag gaan.

Wat is voor jou belangrijk om je gezond te kunnen voelen? Tijdens een zonovergoten Positief-gezondheid wandeling o.l.v. leefstijlcoach Natasja beantwoorden mantelzorgers deze vraag voor zichzelf. Er ontstonden weer prachtige verbindingen! Een mooie afsluiting van een prachtige editie van de Week van de Mantelzorg!

Programma 2024
Elke VitaWalk is een unieke ervaring.Tijdens VitaWalk-sessies word je aangemoedigd om actief te zijn in de buitenlucht, waar je kunt genieten van de voordelen van lichaamsbeweging in de natuurlijke omgeving. Wandelen is de basisactiviteit, maar de Walk kan ook andere elementen omvatten, zoals stretches, focus en aandachttraining, spierversterkende oefeningen, teambuilding, leiderschap en groepsinteractie.

Als bedrijf of organisatie maak je keuze uit een passend vitaalthema. Of stel een geheel uniek VitaWalk programma op maat samen van een x aantal weken waarin vitale beweging op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal gebied het resultaat is.

Locaties

 • Regio Pijnacker-Nootdorp
 • Op (bedrijfs)locatie

Kosten?
€12,50 - €16 p.p. per VitaWalk

Klaar om je vitaliteit te herontdekken, persoonlijk te ontwikkelen of een gezondere levensstijl na te streven? Sluit je aan en laat me je begeleiden op deze prachtige reis. Neem vandaag nog contact met me op! Wandel mee, versterk je vitaliteit en geniet van het leven. Kies uit de ruim 20 verschillende VitaWalks binnen de 4 Stap domeinen: StapSterk, StapSoepel, StapSociaal, Stapsucces.

StapSterk

"StapSterk: waar kracht niet alleen spreekt uit fysieke doorzettingsvermogen, maar ook uit een onwankelbaar mentaal fort dat elke uitdaging omarmt en overwint."

BriskWalk

Pittig doorstappen, de hartslag omhoog brengen en met je conditie aan de slag. Ontdek hoe je dit doet. Geschikt voor iedereen die al een uurtje flink de pas erin kan houden.

FitWalk
Voor de ervaren FitStappers een hernieuwde kennismaking met wandeltechniek en cognitieve fitness. En voor de pas gestarte of andere geïnteresseerden wees een mooie gelegenheid om deze elementen van het FitStap programma te ervaren.

PowerWalk
Wil je pittig doorstappen combineren met (fitness) oefeningen voor je gehele lijf dan is Powerwalk geschikt voor jou. Wandelen als sport!

HITT Walk
Een heerlijke intervalwandeling waar we hart en longen aan het werk zetten met diverse loopvormen, passen, drills en wandeltechnieken. Zo blijven we heerlijk warm terwijl we buiten fitter worden.

BootWalk
Bootwalk is een milde vorm van het bekende bootcamp. Het is een combinatie van spierversterkende en cardio oefeningen met actief wandelen in de buitenlucht.

Boxing Walk
Sportief wandelen terwijl met een combinatie van fitness, tae bo en martial arts technieken zoals kicks en punches en ander lichaamswerk.

Music Walk
Zet muziek in om actief te wandelen in tempo 1,2 en 3 en verbeter swingend je conditie terwijl je losjes en lekkerder in je vel komt!

Test Walk
Test je conditie met een wandeltest op maat. Hoe fit ben jij echt?

BrainWalk
Een gezonde geest in een gezond lichaam. Cognitieve fitness is een wetenschappelijk onderbouwde training voor gezonde hersenen in een gezond lichaam. Cognitieve Fitness is een unieke trainingsmethode die in 2004 werd ontwikkeld voor het NCCN (Neuro Cognitief Centrum Nederland). De methode is samengesteld door neuropsychologen en sportdeskundigen.

 

This image for Image Layouts addon
FitStap
FitStap is een nieuw,
uniek beweeg- en leefstijlprogramma in Nederland. Met FitStap voel jij je in 12 weken (weer) fit en vitaal. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lijf staat centraal.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Fitwalk
Wil je lekkerder in je vel zitten, meer energie en lekker mee naar buiten? Lijkt PowerWalk nog iets te pittig voor je maar ben je wel al regelmatig aan de wandel en zoek je meer veelzijdigheid in je training dan is FitWalk echt iets voor jou.
 
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Walk-ilates
Kom in beweging met Walk-ilates. Walk-ilates is uniek in de regio en biedt het beste van twee werelden namelijk lekker pittig doorstappen met een laag belastende techniek blendend met de Pilates principes en oefeningen voor je gehele lijf. 
 
Lees meer
This image for Image Layouts addon
Powerwalk+
Wil jij je fitter voelen en lekker in je vel zitten?
Kom dan inspannen en ontspannen in de buitenlucht tijdens de Powerwalk+ lessen!
 
 
 


Lees meer