FitStap resultaten

FitStap resultaten

FitStap Nootdorp: Samen Sterk in Gezondheid! ߏ㦺wj;♀️ߌﮠMet trots deel ik de resultaten van FitStap 2023 in Nootdorp!

Een community die niet alleen sterker is geworden op het gebied van uithoudingsvermogen en meer bewegen maar vooral in verbondenheid en welzijn. Meer dan 80% van de deelnemers ronde de cursus af en 75% procent stroomde door naar vervolgaanbod van GIM of van lokale partners. Met behulp van het instrument Positieve Gezondheid haal ik de vraag en behoefte op van de deelnemers.

Ik vroeg de deelnemers na afloop van de cursus middels een anonieme evaluatie waar ze nog meer voordelen hadden behaald naast een toename van de gemeten conditie. In de afbeelding zie je een mooi overzicht van hun evaluatie,

ߏ栄eelnemerservaringen van 3 edities FitStap Nootdorp:
Ik heb de deelnemers gevraagd wat hen het meest is bijgebleven. Hun antwoorden spreken boekdelen:
"Gezelligheid en een positief gevoel na het lopen."
"Een uitstekende, laagdrempelige cursus die zowel educatief als stimulerend is."
"Het bewegen in de natuur en de waardevolle gesprekken blijven me het meest bij."
"Een toename van vertrouwen en energie in mijn lichaam."
"De vrijheid om mezelf te zijn, aangemoedigd om deel te nemen."
"Vertrouwen hebben in mijn capaciteiten en vooruitkijken, niet achterom."
"Diepgaande gesprekken en het delen binnen de groep."

ߌ㠖oorkeur voor Kleine Groepen:
Veel deelnemers voelen zich prettig en veilig in een kleine groep. Een grotere sportclub met luide muziek of apparaten zou voor hen een te grote stap zijn geweest. Het koesteren van deze kleine, intieme setting heeft bijgedragen aan het succes van FitStap Nootdorp.

Ik ben verheugd te kunnen aankondigen dat zowel in het voorjaar 2024 op maandagochtend 9.30 4 maart als in het najaar op dinsdagochtend nieuwe FitStap edities van start gaan, mogelijk gemaakt door de genereuze steun van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Een laagdrempelige kans voor eenieder om meer in beweging te komen!

ߓ蠏ntwikkelingen in 2024:
ߒࠄankzij subsidie kunnen deelnemers nu voor slechts €74 deelnemen in plaats van €149 aan het gehele programma
ߤ⠖olledige vergoeding voor mensen met een kleine beurs (max. 130% van minimum inkomen) vanuit het Volwassenfonds. Diverse pakketten mogelijk.
ߓ렏ntdek meer actuele vergoedingen op de checklist op de FitStap pagina.


ߌlik op de Toekomst:
FitStap Nootdorp blijft vasthouden aan haar waarden, met een focus op kleine groepen voor een duurzaam en positief gezondheidsresultaat. Samen gaan we verder op het pad van welzijn en gezondheid, in een omgeving waar eenieder kan gedijen. Dank aan de gemeente Pijnacker-Nootdorp, betrokken partners en iedereen die FitStap Nootdorp een warm hart toedraagt!

Vragen en/of kennismaken?
Heb je nog vragen na het lezen van dit bericht? Ik beantwoord ze graag. Blijf op de hoogte via mijn social media kanalen of meld je aan voor de nieuwsbrief.


FitStap Nootdorp Gezondheid Welzijn bewegingopmaat kleinegroepengrootseresultaten gemeentepijnackernootdorp FitStap2024  positievegezondheid prikkelarmbewegen zorgensport prikkelvrijesport bewegennazorg fitStap pijnackernootdorp positievegezondheid prikkelarmeactiviteiten sportennarevalidatie bewegingopmaat gezondleven beweegbegeleiding ecofitness community samenbewegen lekkerinbeweging kwaliteitinsport nootdorp positievegezondheid