Leefstijlcoaching

Een leefstijlcoach (voeding, bewegen en coaching) bij jou thuis of op locatie

Vergoed jouw verzekeraar? 

GIM heeft er bewust voor gekozen om je tegemoet te komen en zo de drempel ietwat te verlagen. Je hoeft niet voor oppas te zorgen, je bent in je eigen discrete en vertrouwde omgeving en verliest geen kostbare tijd aan reizen. Wil je liever op locatie trainen dan kan dit ook. Je coach heeft een veelzijdige achtergrond en kan vanuit verschillende disciplines een traject op maat maken. GIM werkt daarom niet aanbod gericht maar wel vraaggestuurd. De bovenstaande thema's zijn slechts richtlijnen maar het programma wordt altijd speciaal voor jou samengesteld. Je hoeft niet per se een sportschool of fitnesscentrum te bezoeken om je vitaliteit blijvend te veranderen en je doelen te behalen. Na een uitgebreide intake bestaande uit een vragenlijst en kennismakingsgesprek stellen we samen een plan van aanpak op om je vastgestelde doelen te bereiken. Je zult ervaren dat je met klein, mobiel, duurzaam en omgevingsmateriaal thuis of outdoor een gehele en zeer afwisselende (functionele) training kunt beleven. GIM beschikt daarnaast nog over een ruim arsenaal aan trainingsmaterialen om de persoonlijke uitdaging hoog te houden. Denk hierbij aan: Weights, Kettlebells, BOSU balance trainer Pro, Big Balls, Powerbands, Toning balls, Reebok slide board, Power station, Speedladder (antislip), Pilatesstick®, Slastix, Jumpropes, Sissel core trainers,Therabands, Yogablocks, Yogastraps, Polar hartslagmeters enz. Voor een voedingsanalyse zal je naast een beweegdagboek ook een voedingsdagboek moeten bijhouden. Er worden tevens een aantal metingen verricht (vet%, BMI, gewicht). Hiervoor gebruiken we de professionele OMRON weegschaal welke ook het visceraal vet% meet. De Nederlandse Vragenlijst voor Eetgedrag (NVE-lijst) wordt eventueel afgenomen wanneer er meer duidelijkheid nodig blijkt over je eetgedrag. GIM streeft naar haalbaar, duurzaam en blijvend resultaat en verwacht van jou: motivatie, inzet, tijd voor het maken van huiswerk en/of uitvoeren van extra thuisopdrachten. Maak vandaag nog prioriteit van je gezondheid. Twijfel je nog, kies dan voor een Meet & Greet van 3 sessies waarna je vrijblijvend besluit hoe en of je de samenwerking wilt voortzetten.

Follow-up en nazorg programma

Na de evaluatie en reflectie van jouw persoonlijke traject kan er wanneer gewenst een vervolgtraject gestart worden. Je kunt kiezen voor losse sessies of gaan voor een reeks 10 sessies (10 x 60 minuten) met een looptijd van maximaal 1 jaar. Nadat je doelen behaald zijn biedt Get In Motion een nazorgtraject waarin er maandelijks of per kwartaal een afspraak gemaakt wordt om je blijvend te ondersteunen. 

Vergoed jouw verzekeraar?

Get In Motion is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en volgt de richtlijnen van het Voedingscentrum. Hierdoor kom je mogelijk in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van leefstijlcoaching vanuit de (aanvullende) zorgverzekering. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico. Bekijk op www.gewichtsconsulenten.nl de actuele afspraken met verschillende verzekeraars of vraag het zelf aan je zorgverzekeraar.