Get In Motion

Sporten te duur?

by Administrator

We geven meer geld uit aan hoe we ons laten zien, dan aan hoe we ons voelen?

Veel sportverenigingen en clubs hebben hun ledenaantallen de afgelopen tijd met 25% zien verminderen. Persoonlijk heb ik hier met mijn kleinschalige bedrijf nog niet buitensporig last van ondervonden maar ook ik krijg steeds meer signalen van mensen die zeggen graag meer te zouden willen sporten onder professionele begeleiding maar dat de kosten hen belemmeren.

Lees meer

Welk type wandelaar ben jij?

by Administrator

Wandelen saai? Ik ben super blij te zien dat wandelsport van zijn suffe imago af komt. Er is echt voor iedere wandelaar wel een vorm te vinden die bij de doelen, leeftijd, wensen en mogelijkheden past. Of je nu drukbezet bent met je carrière of gezin en weinig tijd hebt of juist wat meer tijd te besteden hebt. Of je nu een goede conditie hebt of beginnend bent. Er is altijd een wandelsport die bij je past. Nog een voordeel, wandelsport is duurzaam en je kunt het overal doen.

Lees meer

Kerst meer dan eten?

by Administrator

Tijdens de feestdagen is eten voor velen een belangrijk programmapunt. Zeker nu dat we waarschijnlijk weer onze feestdagen creatiever zullen moeten invullen biedt dit een kans voor een mooi experiment. Bijna iedereen die je het vraagt zegt dat het eigenlijk niet om het eten zelf gaat, maar om samenzijn, verbondenheid en sfeer. Het gaat meer dan ooit over de essenties van het leven. Krijgt eten dit jaar een hoofd- of een bijrol?

Lees meer

Positief Gezond in december

by Administrator

De decembermaand staat gereed. Voor mij betekent deze maand samen zijn met degenen die je liefhebt, herinneringen ophalen, herdenken van dierbaren die er niet meer zijn. Maar boven alles staat voor mij het schenken van extra liefde en aandacht voor elkaar. Een aantal jaren terug schreef ik hier iets persoonlijks over in de blog 'een persoonlijke kerstnoot'.

Lees meer

Herstel van (chronische) lichamelijke klachten

by Administrator
Naast leefstijlorganizer en ervaringsdeskundige ben ik vriend van Stichting Emovere. Ik raad iedereen aan die werkt met mensen met chronische pijnklachten, iemand kent met deze klachten of zelf klachten heeft hun website te bezoeken en kennis op te doen en te delen. Stichting Emovere wil een verandering bewerkstelligen in de visie op, en aanpak van onbegrepen lichamelijke klachten. Emotie als medicijn.
Lees meer

Positieve Gezondheid en Vitaliteit

by Administrator

Als leefstijlorganizer (trainer, coach en begeleider) en sociaal vitaal ondernemer heb ik het Positieve Gezondheid gedachtegoed van Machteld Huber omarmd vanwege de bredere en nieuwe kijk op gezondheid. Mensen zijn niet hun aandoening. Toch focussen hulp of zorgverleners zich daar doorgaans wel op.

Lees meer