Body Awareness kerstworkshops

Body Awareness kerstworkshops

🎄 Verhoog je kerstvreugde met de Body Awareness Kerstworkshops! 🎄

Wil je uit je hoofd en volledig in je lijf komen? Ontdek dan het plezier van lichaamsbewustzijn tijdens de speciale kerstworkshops! 🌈✨
In deze 90 minuten durende ervaring combineren we verschillende vormen van lichaamswerk, zoals lichaamsgericht coachen, Pilates, Do-In yoga, mindfulness, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en zelfmassage. 🧘‍♀️💆‍♂️ Laat je meeslepen door deze unieke mix en vergroot niet alleen je fysieke welzijn, maar versterk ook je aandachtspier. Het is als het slaan van twee vliegen in één klap, waardoor je een diepe verbinding met jezelf kunt voelen. 💖
 
Samen gaan we op reis naar innerlijke rust en balans. Wil jij deelnemen aan deze bijzondere workshop? Meld je dan nu aan voor een kerstworkshop Body Awareness op een dagdeel naar keuze:

🗓 Maandagavond 18 december in van 19.30 - 21.00 (VOL)
🗓 Dinsdagavond 19 december van 19.30 - 21.00 (VOL)
🗓 Donderdagavond 21 december in wijkcentrum Tolhek van 19.30 - 21.00 (nog 7 plekjes)

En het beste gedeelte? De investering in je welzijn is slechts 12 euro! 🌟🎁
 
Laat deze kerstperiode een tijd van zelfontdekking en verbinding zijn. Meld je vandaag nog aan en geef jezelf het cadeau van Body Awareness!

Ook thuis aan de slag?
Meld je aan als klant van Get In Motion in de maand november en neem gratis deel aan de Bewuste Gewoontes Challenge 2023 (1 dec t/m 8 jan)

Gerelateerde artikelen