Bewuste Gewoontes Challenge 2023

Bewuste Gewoontes Challenge 2023

Ben jij je bewust van wat je echt nodig hebt? Voel jij je tijdens de feestmaand ook weleens overmand door drukte, verplichtingen en gedoe en overkomt je dit elke keer weer zonder dat je het doorhebt?

Dit jaar niet want samen gaan we de feestdagen zelfbewust tegemoet zodat je doet wat je echt wilt, tijd maakt voor echte verbinding met jezelf en anderen en je daar ook nog eens goed bij voelt. Weten, voelen en voorspellen wat je nodig hebt behoeft continu aandacht en bewustzijn. Dit kun je trainen. Hoe beter je hier in wordt hoe beter je leert voorspellen wat jij nodig hebt om vitaal te groeien. De eerste stap om veerkrachtig en vitaal door het leven te gaan is dus bewustwording. Met meer bewustzijn, aandacht en focus leer je in kleine stapjes meer aanwezig te zijn in het moment. Door regelmatig op de pauzeknop te drukken zoom je dagelijks even in en maak je meer verbinding met jezelf en daardoor ook gemakkelijker met anderen.

Gedurende deze Challenge ga je als vanzelf met meer aandacht door het leven, groeit je bewustzijn en ontwikkel je meer bewuste gewoontes. De Bewuste Gewoontes Habit Tracker kaart draagt bij aan het stapje voor stapje integreren en winnen van bewustzijn. Na inlevering van een volle BG kaart bij Natasja maak je naast meer bewustwording ook kans op een 1-1 coachsessie na loting t.w.v. 69 euro.

Inhoud Challenge

Week 1 Hoe zit je op dit moment in je vel?
Start met je persoonlijke stressbronnen onderzoek, je dagboekje en de aandachtscan.

Week 2 Hoe bewust ben jij al?
Ga deze week aan de slag met je bewustzijnswerkboekje

Week 3 Hoe train jij je aandachtspier?
Ontdek hoe je aandachttraining moeiteloos integreert in je drukke bestaan. Met het kiezen van 7 uit meer dan 45 korte luisteroefeningen tussen de 3 en 20 minuten minuten die ik speciaal voor jou heb ingesproken maak je een mooi dagelijks begin.

Week 4 Bewust bewegen, hoe doe ik dat?
Lichaamswerk terwijl je ook je aandachtspier traint. Zo sla je twee vliegenin een klap en maak je al voelend verbinding met jezelf.
Samen oefenen? Geef je dan nu meteen op voor de kerstworkshop Body Awareness op ma 18, di 19 of do 21 december van 19.30 - 21.00 voor slechts 12 euro.

Week 5 Eten en drinken als moment van bewustzijn?
Hoe kan ik... mindful eten? Eten met aandacht kent veel voordelen en het kan zelfs je gezondheid positief
beïnvloeden. Met behulp van de digitale download PuurGezond Mindful eet je zoals je lang niet meer gegeten hebt. Kies elke dag een andere oefening uit het e-boekje.

Week 6 Afronding en evaluatie.
Hoe ga je verder? Wat werkt voor jou? Welke tools zijn er nog meer om duurzaam aandacht te integreren in je leven?

Hoe aanmelden?

Waar?
Deelnemen kan vanaf iedere plek. De opdrachten ontvang je via de mail en we houden verbinding via de WhatsApp community groep 'Bewuste Gewoontes’ van Get In Motion.

Wanneer?

start 1 december tot 8 januari

Voor wie? Voor klanten die het winterblok deelnemen aan groepslessen of personal coaching en zich aanmelden in november

Wat heb je nodig?
Computer, telefoon, WhatsApp en interesse in laagdrempelig je bewustzijn laten groeien met twee voeten op aarde

Tarief?
Gratis voor alle 'wintersporters’ van GIM. Klanten mogen 1 introducee gratis aanmelden.

Aanmelden?
Via info@getinmotion.nl.onder vermelding van ‘Bewuste Gewoontes Challenge'.
Wekelijks ontvang je de nieuwe opdrachten die je kunt afvinken op de kaart (zie bijgevoegd). Uiterlijk 8 januari lever je de kaart in via de mail of app en zal ik loten uit de inzendingen. De week erna maak ik de winnaar bekend van een 1-1 coachsessie t.w.v. 69 euro.

Gerelateerde artikelen