PuurGezond programma's

Wat is PuurGezond?

Weet jij wat nu echt gezond is? Er worden zoveel websites, nieuwsbrieven en boeken geschreven over gezond eten dat het lastig is om te weten wat nu echt gezond is. Vaak lees je over bizarre eetregels en beperkingen! Het ene dieet is nog lastiger lang vol te houden dan het andere. En het resultaat op de lange termijn is vaak bedroevend. Waarom? Omdat je weer terugvalt in oude gewoontes.

Niet bij de PuurGezond professional! Want juist door PuurGezond te eten kun je gezond blijven, op gewicht blijven en je energiek voelen. Tijdens de cursussen leer je hoe je voortaan geniet van je eten, zonder je nog zorgen te maken of het allemaal wel mag of verantwoord is. PuurGezond eten kent namelijk geen rare restricties, je gaat geen calorieën tellen en er zijn geen lijstjes met verboden zaken.

PuurGezond is een manier van eten die puurder en natuurlijker is, op de manier die precies bij je past. En intussen geniet je volop van heerlijke smoothies, snelle lunchsalades, zelfgebakken taart, notenmuesli en alle andere lekkere recepten. Want in de cursussen leer je hoe je dat doet, met de recepten, boeken kookvideo's en handige tips. 

We hebben het ook niet alleen over eten, Want gezond zijn hangt met zoveel zaken meer samen. Slapen, ontspannen, bewegen, genieten van het leven....ook over die onderwerpen leer je en krijg je tips om gemakkelijk in je dagelijkse leven in te bouwen.

Als Puurgezond cursist of coachee krijg je bovendien gratis toegang tot 'Mijn GIM'. In deze online omgeving vind je nog veel meer om je te ondersteunen bij een gezonde leefstijl.

Meer info over Puurgezond lees je in de volgende artikelen:

PuurGezond 10 basisprincipes
PuurGezond puur en 100% goeroe vrij
PuurGezond Piramide
PuurGezond wetenschappelijk onderbouwd
PuurGezond succesverhalen
PuurGezond begeleider Natasja van Get In Motion stelt zich voor
PuurGezond is reclamevrij