Positief Gezond en Vitaal starttraject

Aanmelden

Begeleiding kan geheel live online,  bij je thuis of al wandelend in de buitenlucht. Zo verlies je geen kostbare (reis)tijd of geld aan bijvoorbeeld een oppas.

Ben je er nu echt klaar voor om vitaal te groeien? Wil je een paar kilootjes afvallen, meer bewegen of een burn-out voorkomen? Wil je je lekkerder en zelfverzekerder voelen? Weet je niet hoe en waarmee je verantwoord moet beginnen of wil je een stok achter de deur? Ik help je graag. Dit doe ik zonder opgestoken vingertje maar wel door actief te luisteren naar jouw wensen en mogelijkheden. Start met 1-1 coaching op een tijdstip wanneer het jouw uitkomt onder professionele begeleiding. Stel je persoonlijke doelen op, voer je je persoonlijke plan van aanpak uit en vind je gaandeweg de weg die bij jou past. Of vind je dat je het allemaal maar zelf moet kunnen en vind je hulp vragen een zwaktebod? Ook dan ben je van harte welkom want je bent niet de enige die hiervan overtuigd is. Ben je bereid in 3 sessies jezelf onder de loep te nemen, dan is dit starttraject speciaal voor jou. Samen met een ervaringsdeskundige coach leer je de regie te nemen en maak je een flinke stap.

Voor wie?

Het starttraject richt zich op volwassenen. De coach is er speciaal voor jou live online of in je eigen omgeving. Geen reistijd meer en geheel coronaproof want je coach houdt zich aan het protocol. Coach Natasja gaat voor duurzaam resultaat en gelooft niet in gestandaardiseerde kortlopende programma's, quick fixes, hypes, poeders en pillen. Wel gaat ze voor onderbouwde wetenschappelijke adviezen en een duurzame verandering in het tempo dat bij jou past. Je coach streeft naar de ultieme balans tussen werk, studie en/of gezin en staat voor verbinding, vertrouwen en geduld. Waar nodig verwijst Natasja door of zoekt ze als vitaliteitsmakelaar verbinding met specialisten als de fysiotherapeut, manueel therapeut, maatschappelijk werk, diëtist, chiropractor enz.

Hoe werkt het?

Na een uitgebreide intake en een gratis kennismakingsgesprek stel je onder begeleiding een plan van aanpak op om je zelf gestelde doelen te bereiken. In totaal zijn er 3 coachsessies op afspraak. Je coach streeft naar haalbaar en duurzaam resultaat en verwacht van jou dat je je openstelt, inzet en deelneemt aan de samen gekozen opdrachten die leiden tot de stappen die je zelf wilt maken om de beste versie van jezelf te worden. Maak vandaag nog prioriteit van je gezondheid. Twijfel je nog, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten. Je kunt daarna besluiten of je deelneemt aan het 'Starttraject'. Tijdens dit traject wordt het duidelijk of 1-1 coaching in deze vorm geschikt is voor je op dit moment en stel je een realistisch plan op met haalbare doelen vanuit een duidelijk overzicht. Na dit starttraject heb je al een flinke stap gezet naar een Positief Gezonde en Vitale leefstijl.

Wandelen voetafdrukken silhouet PNG HD | PNG MartStap 1

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek van 15 minuten welke bestaat uit een goede voorbereiding en het bespreken hiervan. Een goede voorbereiding is het halve werk en zorgt ervoor dat we snel tot de kern kunnen komen van jouw wensen. Hierbij gebruik je de volgende hulpmiddelen:

- Vul de intakeformulieren intakeformulier deel A en intakeformulier deel B in

Wandelen voetafdrukken silhouet PNG HD | PNG MartStap 2

Start met het Gezond en Vitaal starttraject bestaande uit 3 sessies van 50 minuten, het welkomstpakket en een aantal thuisopdrachten. De sessies zijn altijd geheel op maat.
Na dit traject bepalen we na een tussenevaluatie of je een doorstart wilt maken
- Doe de BRAVO quickscan
- Doe de Positieve Gezondheid Tool

Wandelen voetafdrukken silhouet PNG HD | PNG MartStap 3

Een keuze maken uit:
A. Start Positief gezond traject van 7 vervolgsessies (50 min per sessie)
B. Losse 1-op-1 coachsessies
C. Deelname losse workshop of special
D. Verbinden met...of verwijzen naar...
E. Anders...

Wat heb je nodig?

  • PC, laptop, tablet of telefoon om mails te ontvangen, in te kunnen loggen in Mijn GIM  
  • Kladblok en pen voor notities 
  • Tijd en mogelijkheid om dagelijks met de stof aan de slag te kunnen

Tarief 1-1 Positief en Gezond starttraject
€ 129

Inclusief welkomstpakket: 

  • Menuplanner
  • Eetmaatje
  • Divers foldermateriaal
  • Bonus toegang tot de online omgeving Mijn GIM
  • 20% korting op deelname beweeggroep
  • Weegmomenten (alleen wanneer gewenst)

Locatie: regio Pijnacker-Nootdorp

Bij jou aan huis, buiten of online

Data

Afspraken worden gemaakt in overleg. Aangeraden wordt alle sessies binnen 2 maanden af te ronden.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je schrijft je in via de website. Ik neem dan z.s.m. contact met je op voor een telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek.

Tarieven

Aanmelden

Begeleiding en vergoeding

Meer over mogelijke vergoedingen lees in het volgende artikel: Jouw cursus of coachtraject vergoed.