Positief Gezonde Boost

Aanmelden


Ben je er nu echt klaar voor om vitaal te groeien? Wil je je lekkerder in je vel voelen? Weet je niet hoe en waarmee je verantwoord moet beginnen of wil je een stok achter de deur? Ik help je graag. Dit doe ik zonder opgestoken vingertje maar wel door actief te luisteren naar jouw wensen en mogelijkheden. Start met 1-1 coaching op een tijdstip wanneer het jouw uitkomt onder professionele begeleiding. Ontdek wat je nodig hebt, krijg overzicht en stel je persoonlijke doelen op. Of vind je dat je het allemaal maar zelf moet kunnen en vind je hulp vragen een zwaktebod? Ook dan ben je van harte welkom want je bent niet de enige die hiervan overtuigd is. Ben je bereid in 3 sessies jezelf onder de loep te nemen, dan is deze boost speciaal voor jou. Samen brengen we structuur aan in de dingen die echt belangrijk voor je zijn, leer je de regie te nemen en maak je een flinke stap.

Voor wie?

Deze vitale boost is er voor vrouwen. De coach is er speciaal voor jou live online of in je eigen omgeving. We gaan voor duurzaam resultaat en niet voor gestandaardiseerde kortlopende programma's, quick fixes, hypes, poeders en pillen. Wel voor onderbouwde wetenschappelijke adviezen en een duurzame verandering in het tempo dat bij jou past. Je coach streeft naar de ultieme balans tussen werk, studie en/of gezin en staat voor verbinding, vertrouwen en geduld. Waar nodig verwijst Natasja je door of zoekt ze verbinding met haar netwerk van experts.

Hoe werkt het?

Na een uitgebreide intake stel je onder begeleiding een plan van aanpak op om je zelf gestelde doelen te bereiken. In totaal zijn er 3 coachsessies op afspraak. Je coach streeft ernaar dat je je openstelt, inzet en deelneemt aan de samen gekozen opdrachten die leiden tot de stappen die je zelf wilt maken om de beste versie van jezelf te worden. Maak vandaag nog prioriteit van je gezondheid. Twijfel je nog, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten. Je kunt daarna besluiten of je deelneemt aan de Boost. Hierna heb je al een flinke stap gezet naar een Positief Gezonde leefstijl en kun je echt stappen maken.

Wandelen voetafdrukken silhouet PNG HD | PNG MartStap 1

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek van 15 minuten. Een goede voorbereiding is het halve werk en zorgt ervoor dat we snel tot de kern kunnen komen van jouw wensen. Vul daarom de uitgebreide digitale vragenlijst in (intake) alvorens we kennismaken.

Wandelen voetafdrukken silhouet PNG HD | PNG MartStap 2

Start met de boost van 3 sessies van ieder 60 minuten. Je ontvangt een welkomstpakket en gaat naast de sessies ook thuis aan de slag. De sessies zijn altijd geheel op maat. Na de boost kun je flink vitaal vooruit en bepalen we in samenspraak hoe, of en waarmee je verder wilt. Of het nu gaat over bewegen, voeding, slaap, stress, ontspanning of kwaliteit van leven, bewustwording en inzicht is de basis. Dan volgt de structuur en m.b.v. technieken en methodieken staat er een haalbaar plan. Samen van willen, weten, kunnen naar doen.
Wandelen voetafdrukken silhouet PNG HD | PNG MartStap 3

Een keuze maken uit:
A. Start Positief Gezond verdiepingstraject van 5 vervolgsessies (90 min per sessie)
B. Losse 1-op-1 coachsessies
C. Deelname losse workshop of special
D. Verbinden met...of verwijzen naar...
E. Anders...

 
Locatie: regio Pijnacker-Nootdorp

Begeleiding kan geheel live online,  bij je thuis of al wandelend in de buitenlucht. Zo verlies je geen kostbare (reis)tijd of geld aan bijvoorbeeld een oppas.

Data

Afspraken worden gemaakt in overleg. Aangeraden wordt de 3 sessies binnen 2 maanden af te ronden.

Begeleiding en vergoeding

Meer over mogelijke vergoedingen lees in het volgende artikel: Jouw cursus of coachtraject vergoed.


Tarieven

Aanmelden