Leefstijl in Motion

Aanmelden

Begeleiding kan geheel live online via MS Teams of bij je thuis. Zo verlies je geen kostbare (reis)tijd of geld aan een oppas.
Hoe dit werkt lees je hier: live online

Ben je er nu echt klaar voor om blijvend je leefstijl te veranderen of vind je het vanwege corona minder prettig om naar de studio of club te gaan? Weet je niet hoe je verantwoord moet beginnen of wil je een stok achter de deur start dan met 1-1 coaching. Op een tijdstip wanneer het jouw uitkomt en onder begeleiding van een coach stel je je persoonlijke doelen op, voer je je persoonlijke plan van aanpak uit en vind je gaandeweg de leefstijl die bij je past. Ben je bereid gedurende een langere periode je leefstijl onder de loep te nemen, dan is dit programma speciaal voor jou. Samen met een ervaringsdeskundige leefstijlcoach die tevens gespecialiseerd is in emotie-eten en gezinnen met kinderen leer je de regie te nemen en vind je een leefstijl die bij jou past. 

Voor wie?
L.I.M. richt zich met name op vrouwen en eventueel hun partner of gezin. De coach is er speciaal voor jou live online of in je eigen omgeving. Geen reistijd meer en geheel coronaproof want je coach houdt zich aan het protocol. Coach Natasja gaat voor duurzaam resultaat en gelooft niet in gestandaardiseerde kortlopende programma's, quick fixes, voedingshypes, poeders en pillen. Wel gaat ze voor onderbouwde wetenschappelijke adviezen en een duurzame verandering in het tempo dat bij jou past. G.I.M staat voor educatie, plezier, ontspanning en veilig en verantwoord eten en bewegen. Je coach streeft naar de ultieme balans tussen werk, studie en/of gezin en staat voor verbinding, vertrouwen en geduld. Stap voor stap kan ook jij je doelen op het gebied van bewegen, voeding, ontspanning, slaap en/of gedrag bereiken. Waar nodig verwijst Natasja door of werkt ze samen met specialisten als de fysiotherapeut, manueel therapeut, maatschappelijk werk, diëtist, chiropractor enz.

Hoe werkt het?
Na een uitgebreide intake bestaande uit een vragenlijst en gratis kennismakingsgesprek stel je onder begeleiding een plan van aanpak op om je zelf gestelde doelen te bereiken. Het doel is dat je leert zelf de regie te pakken en niet meer afhankelijk blijft van een coach, dieetgoeroe of voedingshype. In totaal zijn er 11 coachsessies. De eerste 3 sessies zullen wekelijks plaatsvinden. Daarna volgen de sessies op afspraak. Je coach streeft naar haalbaar, duurzaam en blijvend resultaat en verwacht van jou: motivatie, inzet, tijd voor het maken van wekelijks huiswerk en/of uitvoeren van extra thuisopdrachten. Maak vandaag nog prioriteit van je gezondheid. Twijfel je nog, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten. Je kunt daarna besluiten of je deelneemt aan het zogenaamde pre-traject genaamd 'Meet & Greet'. Tijdens dit traject doe je een uitgebreide analyse waarin duidelijk wordt of 1-1 coaching geschikt is voor je op dit moment en stel je een realistisch plan op met haalbare doelen. Na dit Meet & Greet traject, krijg je een persoonlijk advies en ben je klaar voor eventuele deelname aan het persoonlijk vervolg traject.

Stap 1
Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek van 15 minuten welke bestaat uit een goede voorbereiding en het bespreken hiervan. Een goede voorbereiding is het halve werk en zorgt ervoor dat we snel tot de kern kunnen komen van jouw wensen. Hierbij gebruik je de volgende gratis hulpmiddelen:
- Vul de intakeformulieren intakeformulier deel A en intakeformulier deel B in
- De BRAVO quickscan
- De de Positieve gezondheidsscan 

Stap 2
Start het Meet & Greet pre-traject bestaande uit 3 sessies van een uur en thuisopdrachten. De sessie zijn op maat maar zouden bijvoorbeeld kunnen bestaan uit:
Hulpvraag formuleren
Startmetingen
Gedragsanalyse
Een menu leren samenstellen en leefstijladvies
Het startpakket bestaand uit folders en materiaal
Introductie gebruik gratis online tools en Mijn GIM
Een persoonlijke SWOT analyse en
Opstellen realistische doelen.

Na dit traject bepalen we in samenspraak of een doorstart gewenst is.

Stap 3
Tussentijdse evaluatie en een keuze maken uit:
A. Start Leefstijl in Motion programma, 8 vervolgsessies van 45 minuten
B. Losse 1-op-1 sessies
C. Deelname losse workshop
D. Anders..
E. Doorverwijzen naar ...

Stap 4
Aan de slag!

Leefstijl in Motion is altijd op maat maar onderdelen van jouw traject zouden bijvoorbeeld kunnen zijn:

- 8 online bijeenkomsten van 45 minuten
- Gebruik online omgeving Mijn GIM
- Begin, tussen en eindmetingen
- Dagboekje (voeding, bewegen en gedrag)
- Materiaal (educatie, opdrachten, naslagwerk, recepten en huiswerk)
- Extra aandacht voor emotie-eten
- Afname vragenlijst eetgedrag wanneer gewenst
- Leefstijl organizing (agenda, gezinsplanning, keuken, vakanties, etentjes, verjaardagen, bewegen en ontspannen)
- Beweeg en gedragscoaching
- Boodschappen planner
- Boodschappenbriefje
- Menu make-over workshop of samenstellen (vegetarische) dagmenu's
- Zelfcompassie en positieve psychologie
- Kernkwaliteiten ontdekken en burn-out voorkomen
- Stressmanagement en slaap
- Mindful eten workshop
- Eetmaatje
- Supermarkttour (wanneer gewenst)
- Meetlint (buikomvang)
- Motivatiekaartjes
- Motivatiemails
en meer....

Stap 5
Afronden, evaluatie en exitgesprek

Waarom kiezen voor L.I.M?

- Coaching geheel op maat (geen eenheidsworst)
- Jij bent de expert en weet wat wel of niet bij je past en ik je multidisciplinaire coach met een eclectische aanpak (het beste van alles combinerend)
- Kleine stapjes maar een groot duurzaam resultaat 
- Vertrouwen, geduld, motiveren en inspireren staan centraal
- Gratis deelname aan campagnes en challenges voor leden
- Gratis toegang tot het ledenportaal 'Mijn GIM' met online lessen, instructiefilmpjes, leefstijlcursussen en meer...
- Gratis toegang tot de openbare facebookpagina Get In Motion
- Leuk, empowering en leerzaam
- Coronaproof volgens protocol NL Actief en protocol Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
- Voorrang deelname aan specials, workshops en minicursussen
- Live online sessies in geval van lockdown (MS Teams) 

Leefstijlorganizer Natasja is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en volgt de richtlijnen van het Voedingscentrum. Hierdoor kom je mogelijk in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van leefstijlcoaching vanuit de (aanvullende) zorgverzekering. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico. Bekijk op www.gewichtsconsulenten.nl de actuele afspraken met verschillende verzekeraars of vraag het zelf aan je zorgverzekeraar. De BGN maakt deel uit van het Platform Voeding Nederland en draagt bij aan de gezondheid en de vitaliteit van de Nederlandse bevolking door vakkundige en persoonlijke dienstverlening inzake gewichtsbeheersing. 

Tarieven

Aanmelden

Wat anderen zeggen:
In 1 woord perfect! Eindelijk is gelukt waar ik al jaren mee bezig was, wat kilos kwijt raken. Door de combinatie van ...
Lees meer
In 2017 heb ik Natasja benaderd om mij te helpen met afvallen. Vanaf onze eerste ontmoeting merk je dat ze ontzettend veel ...
Lees meer