Bedrijf in beweging

Stap voor stap je bedrijf in beweging!

Natasja coached niet alleen particulieren over een gezonde leefstijl, maar ook bedrijven. Zo kunnen medewerkers van een bedrijf op een gezonde(re) manier aan het werk. Haar accent ligt op (preventieve) gezondheid, empowerment en vitaliteit gericht op vrouwen en hun gezin. Veel (grotere) bedrijven zorgen goed voor hun personeel. Helaas hebben de kleinere bedrijven of ZZP'ers vaak geen of een klein budget voor vitaliteit beschikbaar. Speciaal aan hen bied ik mijn diensten. Zeker in deze tijd houdt men de hand op de knip. Toch hoeft het verminderen van bijvoorbeeld stress niet veel te kosten. Wil je een betaalbare leefstijl workshop (bewegen, voeding, stress en ontspanning, slaap en zingeving) of programma op maat aanbieden voor je team of collega's neem dan gerust contact met Natasja op voor de mogelijkheden en kansen. Wil je je afdeling, team of collega's stap voor stap in (online) beweging krijgen of vind je nu toch echt dat leefstijl een prioriteit moet krijgen binnen je bedrijf als preventie voor verzuim en ziekte dan ben je hier aan het goede adres. Je voedings- en leefstijladviseur werkt graag samen met mensen. Ze helpt bij het veranderen van hun leefstijl en voeding. Denk bijvoorbeeld aan mensen die willen afvallen of meer willen bewegen. Of mensen die wel meer willen bewegen maar ook herstellen van een blessure. Uw persoonlijke leefstijlorganizer kan cliënten, medewerkers en bedrijven voorzien van voorlichting, gastlessen, presentaties, workshops, cursussen, coaching en begeleiding. Dit kan individueel maar ook in klein groepsverband.

Er wordt altijd samen in overleg op maat gewerkt maar suggesties en thema's kunnen zijn:

Bewegen:

Groepscursus 'Buitengewoon Bewegen" met bijvoorbeeld PowerWalking, Walk-ilates, BootWalk, YogaWalk, Mindful Walk, Nordic Walk.
Breng meer beweging in je dag
Hoe maak je een officegym thuis of op je werk
Bewegen met bureau
Wat zijn jouw beweegredenen. Vind je beweegidentiteit en blijf duurzaam in beweging
Walking Workout Works (peercoaching)
Train je core: praktische workshop met core-oefeningen en een korte introductie waarom je core zo belangrijk zijn
De kracht van je adem
Weg met rugpijn
Soepel in je stoel
Hocus Pilates pas: wat is Pilates en wat kan het voor mij doen
Yogja of Yognee: is yoga iets voor mij en zo ja welke vorm is dan geschikt voor me.
Hoe organiseer je je leefstijl in (corona) crisistijd?

Stress, ontspanning, slaap en energie:

Mindful eten
Mindfulness van 9-5: hoe kun je mindfulness inbouwen op je werk, voor meer rust en betere focus
De kracht van je adem
Stress less challenge
Stress in balans: hoe zorg je voor het opladen van je batterij? Waarom is veel stress ongezond?
Zen op je stoel
Zelfmassage tijdens werk
Meer energie met positieve psychologie
Positieve gezondheid-juist als je ziek bent. Wat is positieve gezondheid en hoe kun je een gevoel van gezondheid ervaren als je chronisch ziek bent?
Voluit genieten: workshop om meer te genieten van de kleine dingen in het leven- zonder saboterende gedachten
Leren mediteren: een korte introductie over hoe je kunt mediteren met praktische oefeningen
Emotie-eten
Hoe organiseer je je leefstijl in (corona) crisistijd?
Meer energie door te werken vanuit je kwaliteiten
Slaap lekker: interactieve workshop hoe je beter kunt slapen

Voeding:

Mindful eten
Gezond snacken
Ik word alcholvrij
Gezond eten in wisseldiensten: hoe zorg je ervoor dat je gewicht op peil blijft en wat zijn gezonde maaltijden tijdens de nachtdienst
Eet meer groenten: workshop met als doel om de groenteconsumptie van de deelnemers naar minimaal 250 gram te brengen
Emotie-eten
Lekker en gezond lunchen
Hoe eet ik duurzamer
Hoe begin ik met minder vlees eten en waar moet ik op letten
Flexitatier, vegetarier of veganist, wat zijn de verschillen en valkuilen
Menu make-over workshop. Aan het einde van deze workshop kun je met behulp van de Richtlijnen goede voeding zelf je maaltijden/menu's met eenvoudige tips en aanpassingen een beetje gezonder maken. 
Samenstellen (vegetarische) dagmenu's
Hoe organiseer je je leefstijl in (corona) crisistijd?
Alcohol en gezondheid
Verleidingsproef boodschappen doen, opbergen en eten. Nudje jezelf naar een gezondere leefstijl.

 

Hoe werkt het?

Neem contact op met Natasja via info@getinmotion.nl of 0628601763 voor een vrijblijvende kennismaking. Vervolgens doorlopen we onderstaande stappen om tot een passend aanbod te komen. Voor het in kaart brengen van de wensen, mogelijkheden en verwachtingen kan voorafgaand onze afspraak deze checklist gebruikt worden.

1. Wat is de aanleiding voor de workshop? Speelt er een vraag of probleem in de organisatie?
2. Wie neemt het besluit over het wel of niet doorgaan van de workshop en het budget?
3. Wat is de huidige situatie en wat zijn de dingen die de organisatie graag wil veranderen? Wat houdt medewerkers tegen om het nu al anders te doen? Wat doen ze al?
4. Beschrijf de gewenste situatie: wat is er opgelost na de workshop? Wat gaat er dan beter? Wat is er dan gerealiseerd?
5. Wat is de doelgroep van de workshop?
6. Wat moeten de deelnemers leren in de workshop? Welke kennis, houding of praktische vaardigheden? Welke leerstijl is dominant in de organisatie?
7. Welke activiteiten kunnen de doelen ondersteunen? Is er een koppeling met de huidige praktijk en de cultuur in de organisatie?
8. Staat de workshop op zich of zijn er vervolgactiviteiten?
9. Wat is het aantal deelnemers?
10. Wat is het budget?

Stap 1 Behoeftepeiling en inventarisatie bedrijf, afdeling of team
Stap 2 Ontwerp van een workshop op maat/offerte op maat
Stap 3 Inschrijfperiode
Stap 4 Uitvoering workshop(s)
Stap 5 Evaluatie en eventuele vervolg afspraken

Wordt de cursus of het traject vergoed?
Misschien is er wel een vitaliteitsbudget voor medewerkers beschikbaar of krijgt je bedrijf subsidie? Meer over vergoedingen lees je ook in mijn BLOG Jouw cursus of coachtraject vergoed'.


Get In Motion is partner van VitaalBedrijf!
Vitaliteit van medewerkers loont en fitte medewerkers zorgen voor meer productiviteit, betere resultaten en minder ziekteverzuim.Wat anderen zeggen:

Courtney Jermyn (Transformathon): I am so happy to have had Natasja as our "Energizer" at the official kick-off of Transformathon's virtual hackathon series! She had everything planned down to the finest detail to ensure a perfect delivery! This was noted also in the feedback from the event attendees.

Lees meer

I. Lemmers: Erg leuk om dit samen met je peuter te ervaren. Mijn dochter keek iedere week uit naar beweegkriebels en ik heb er zelf ook nuttige informatie en ideeën opgedaan.

Lees meer

Familie van den Nouweland: De presentatie en lesmethode vond ik erg kindvriendelijk. Er werd met veel geduld met de kinderen omgegaan. Ook werden de kinderen enthousiast gemaakt door de manier van vertellen en uitleg geven. Ik bevel deze cursus zeker aan alle ouders van een peuter. Het samen bezig zijn, de originele opdrachten en leuke materialen zorgen voor een zeer beweeglijke ochtend. Daarbij ook nog de voedingsadviezen en informatie die uitgedeeld wordt maakt deze cursus niet alleen erg leuk maar ook zeer informatief. Wat een goede en leerzame cursus. We zijn iedere week met veel plezier gegaan.

Lees meer

Pernell Surksum: Waarom Camiel en ik graag naar beweegkriebels gaan? Het is leuk om samen te bewegen zowel voor ouder als kind. Het is ongedwongen samen bewegen. De interactie tussen de kinderen is erg leuk. Camiel zingt nog dagen later de liedjes die hij gehoord heeft.

Lees meer