Themawandeling

Geheel nieuw zijn de themawandelingen gepland voor 2023!
Ontdek en beleef wat er allemaal nog meer met wandelen kan met deze unieke en originele wandelingen elke eerste zaterdagochtend van de maand (behalve juli en augustus). Alle wandelingen zijn onder professionele begeleiding. Iedereen is welkom om deel te nemen. Wel even van te voren aanmelden i.v.m. maximale groepsgrootte van 10 deelnemers. De locaties zijn altijd in de regio. Een themawandeling duurt maximaal 90 minuten.


Wandelen
3/6 Walk of the Senses
Lopend door de natuur gaan de zintuigen tijdens deze wandeling aan het werk gezet worden. Luister, kijk, voel, ruik en proef. Hierna zul je alles anders waarnemen.
Trainer en coach: Beatrix (info@wandelenismeer.nl
Verzamelplek: de Balije tuin Nootdorp

 Wandelen

XTra 10/6  Positief Gezondheid-wandeling 
Van maandag 5 juni tot zaterdag 10 juni is er de Week van de Mantelzorg. Zaterdag 10 juni van 10.00 tot 11.30 laat ik je kennismaken met het mooie concept Positieve Gezondheid van Machteld Huber. Hoe gaat het met jou en wat is belangrijk voor jou? Tijdens een ontspannen wandeling in net gebied rond de Dobbeplas in Nootdorp maak je verbinding met jezelf en de ander. Na afloop is er tijd voor ontmoeting met koffie, thee en iets lekkers in restaurant Buytenhout. Meer info op Positief Gezonde wandeling
Trainer en coach: Natasja.
Aanmelden via de Stichting Welzijn Ondersteuning Pijnacker aanmeldformulier
Verzamelplek: restaurant Buytenhout in Nootdorp
 Wandelen
2/9 Yoga Walk
We glijden soepel van een mix van yogastijlen naar wandelen om in een heerlijke flow te raken. Heerlijk om het weekend mee te starten.
Trainer en coach: Natasja (info@getinmotion.nl)
Verzamelplek: Dobbeplas Nootdorp

Wandelen
7 /10 Fitwalk
Voor de ervaren FitStappers een hernieuwde kennismaking met wandeltechniek en cognitieve fitness. En voor de pas gestarte of andere geïnteresseerden wees een mooie gelegenheid om deze elementen van het FitStap programma te ervaren.
Trainer en coach: Beatrix (info@wandelenismeer.nl
Verzamelplek: volgt later

Wandelen
4/11 HITT Walk
Een heerlijke intervalwandeling waar we hart en longen aan het werk zetten met diverse loopvormen, passen, drills en wandeltechnieken. Zo blijven we heerlijk warm terwijl we buiten fitter worden.
Trainer en coach: Natasja (info@getinmotion.nl)
Verzamelplek: volgt later

Wandelen
2/12 Powerwalk
Deze walk gebruiken we om met stevige pas en ondersteunende oefeningen onze serie themawandelingen van 2022 af te sluiten en richting een sportief 2023 te lopen.
Trainer en coach: Beatrix (info@wandelenismeer.nl
Verzamelplek: volgt later

Tarieven

Aanmelden#thematischwerken #gezondeleefstijl #bewegenindenatuur #yogawalk #hittwalk #powerwalking #zintuigen #briskwalking #mindwalk #stiltewandeling #relaxtime #stretch #samensporten #samenbewegen #wandeltype