Personal training

Aanmelden

Ben je er klaar voor om nu echt vitaler te worden, meer te bewegen en/of minder te zitten? Weet je niet hoe je verantwoord moet beginnen of wil je een stok achter de deur, start dan met personal coaching. Samen met Natasja stel je je persoonlijke doelen op, voer je je persoonlijke plan van aanpak uit en vind je gaandeweg de leefstijl die bij je past. Of je nu een betere houding, meer energie, meer kracht of juist souplesse wilt, beter of gecontroleerd leren bewegen of lekkerder in je vel wilt komen, jij bepaalt zelf je doel(en). Personal coaching is er speciaal voor jou in je eigen omgeving. Geen reistijd meer en geheel coronaproof. Met weinig of alleen klein materiaal krijg je een gehele workout op maat bij jou thuis, buiten of live online. Of misschien brengen we wel meer beweging in je leven zonder (extra) te sporten want met de beweegcirkel tool kom je vanzelf uit je stoel. Of heb je hulp nodig bij het vinden van een passende activiteit in jouw regio. Liever nog op afstand tijdens corona dat kan, met behulp van een webcam, groot TV scherm en MS teams kan Natasja je ook op afstand uitstekend corrigeren, begeleiden en zien. Wil je alleen meer inzicht in je eetgedrag, afvallen of je algehele leefstijl en vitaliteit verbeteren (bewegen, voeding, stress, slaap en zingeving) zonder personal training bekijk dan ook het programma Positief Gezond en Vitaal.

Personal training bij G.I.M. richt zich met name op vrouwen en eventueel hun partner of gezin. Coach Natasja gaat voor een duurzaam resultaat en gelooft niet in gestandaardiseerde kortlopende programma's, quick fixes, voedingshypes, poeders en pillen. Wel gaat ze voor maatwerk, onderbouwde wetenschappelijke adviezen en een duurzame verandering in het tempo dat bij jou past. Je coach streeft naar de ultieme balans tussen werk, studie en/of gezin en staat voor verbinding, vertrouwen en geduld. Waar nodig verwijst Natasja door of werkt ze samen met specialisten als de fysiotherapeut, manueel therapeut, maatschappelijk werk, diëtist, chiropractor enz.

Voor wie?
Zoek je een coach, gids, motivator of een stok achter de deur en herken je je in onderstaande situaties? Je kunt bij Natasja terecht als je op verantwoorde en duurzame wilt veranderen. Het gaat om het stap-voor-stap aanpassen van je huidige gedrag. Niet voor even, maar voor de lange termijn. Natasja hanteert een eclectische aanpak en wil je de begeleiding geven die op dat moment het meest passend is en de juiste snaar raakt om je doel(en) te verwezenlijken. Eclectisch betekent: het beste van alles combinerend. Geen opgestoken vingertje maar een ervaringsdeskundige empathische coach die naast je staat. Jij houdt de regie.

1. Heb je nu in coronatijd als thuiswerker (opkomende) fysieke klachten en wil je voorkomen dat deze erger worden of zelfs chronisch? Samen kijken we naar de mogelijkheden.

2. Ben je herstellende van een blessure of ben je 'klaar' bij je (fysio) therapeut. Is de stap naar een reguliere sportvereniging of sportschool  iets te groot, dan is dit een geschikte vorm van coaching voor je. Je medische fitnesscoach (tevens sportmasseur) vult het gat tussen de 'therapeut' en de reguliere sportcoach.

3. Zit je meer dan 7,5 uur per dag vanwege je werk en wil je niet bij de groep horen die door een sedentaire leefstijl gezonde jaren verliest?  Natasja helpt je meer beweging in je dag te brengen zonder (extra) te hoeven sporten.

4. Of ben je zwanger en wil je een verantwoord beweegprogramma voor jou en je aankomende kindje dan ben je op het goede adres. 

5. Of ben je een trotse moeder en wil je weer 'back in shape' komen, dan is 1-1 coaching er speciaal voor jou. Samen met je coach (tevens moeder) vind je de leefstijl die bij je nieuwe rol als moeder en (werkende) vrouw past. Je coach heeft bovendien ook een specialisatie 'voeding voor kinderen en het gezin' dus het hele gezin profiteert van jouw investering in de toekomst.

6. Of wil je de toekomst met vertrouwen, kracht en balans tegemoet gaan, zo lang mogelijk kunnen blijven werken, spelen met de kleinkinderen of voorkomen dat je gezondheid en kwaliteit van leven achteruit gaat, dan is 1-1 coaching geknipt voor je. Een professionele coach met levenservaring staat je bij tijdens dit traject.

7. Of ervaar je soms veel stress of wil  je ondanks een burn-out ervaringsgericht en verantwoord bewegen en zonder prestaties te hoeven leveren.

8. Of heb je overgewicht en wil je op maat begeleid worden.

Hoe werkt het?
Begeleiding kan aan huis, buiten of geheel live online via MS Teams, facetime, skype of ZOOM.
Na een uitgebreide intake stel je onder begeleiding een plan van aanpak op om de gestelde doelen te bereiken. Het doel is dat je de regie leert pakken en uiteindelijk niet afhankelijk bent van een coach, goeroe of voedingshype. Misschien wil je beweegadvies, klachten voorkomen, werkplek advies, anders bewegen of meer ontspannen bewegen. Dit zijn zo maar een aantal voorbeelden en hulpvragen die er bij jou kunnen leven. GIM streeft naar haalbaar, duurzaam en blijvend resultaat en verwacht van jou: motivatie, volledige inzet, tijd voor het maken van wekelijks huiswerk en/of uitvoeren van extra thuisopdrachten. Maak vandaag nog prioriteit van je gezondheid. Twijfel je nog, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten met coach Natasja Je kunt daarna besluiten of je deelneemt aan het zogenaamde pre-traject genaamd 'Meet & Greet'. Tijdens dit traject doe je zelfanalyse en wordt het al lerend duidelijk of het klikt en of we een langere verbinding aangaan. Na dit Meet & Greet traject, ben je al veel wijzer en klaar voor deelname aan een vervolg traject. 

Stap 1
Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek van 15 minuten welke bestaat uit een goede voorbereiding en het bespreken hiervan. Een goede voorbereiding is het halve werk en zorgt ervoor dat we snel tot de kern kunnen komen van jouw wensen, doelen of hulpvraag. Hierbij gebruik je de volgende gratis hulpmiddelen:
- Vul de intakeformulieren intakeformulier deel A en intakeformulier deel B ( deel B alleen bij voedingsadvies) in
- Doe de BRAVO quickscan
- Doe de Positieve Gezondheid Tool

Stap 2
Start het Meet & Greet pre-traject bestaande uit 3 sessies van een uur 
Na dit traject bepalen we in samenspraak of een doorstart gewenst is.

Stap 3
Tussentijdse evaluatie en een keuze maken uit:
A. Start vervolg beweegtraject van 10 sessies (Je vriend(in) traint gratis mee)
B. Losse 1-op-1 sessies
C. Deelname losse workshop
D. Anders..
E. Doorverwijzen naar ...

Stap 4
Aan de slag!

Personal training aan huis is altijd op maat;
- 1O sessies van 60 minuten
- Je vriend(in) traint gratis mee
- Beweeganalyse en beweegprogramma
- Dagboekje (voeding, bewegen en gedrag)
- Educatie, opdrachten, naslagwerk, huiswerk
- Leefstijlorganizing (agenda, gezinsplanning, bewegen en ontspannen)
- Zelfcompassie, zelfzorg en positieve psychologie
- Mindfulness
en meer....

Stap 5
Afronden, evaluatie en exitgesprek


Waarom kiezen voor Personal training?

- Coaching geheel op maat (geen eenheidsworst)
- Bij GIM traint je vriend(in) gratis met je mee
- Jij bent de expert en weet wat wel of niet bij je past en ik je multidisciplinaire coach met een eclectische aanpak (het beste van alles combinerend)
- Kleine stapjes met een duurzaam resultaat 
- Vertrouwen, geduld, motiveren en inspireren staan centraal
- Gratis deelname aan cursussen en challenges voor leden
- Gratis toegang tot het ledenportaal 'Mijn GIM' 
- Leuk, empowering en leerzaam
- Coronaproof volgens protocol NL Actief en protocol Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
- Voorrang deelname aan specials, workshops en minicursussen
- Live online sessies in geval van lockdown (MS Teams, facetime, skype, ZOOM) 

Leefstijlorganizer Natasja is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en volgt de richtlijnen van het Voedingscentrum. Hierdoor kom je mogelijk in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van coaching vanuit de (aanvullende) zorgverzekering. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico. Bekijk op www.gewichtsconsulenten.nl de actuele afspraken met verschillende verzekeraars of vraag het zelf aan je zorgverzekeraar. De BGN maakt deel uit van het Platform Voeding Nederland en draagt bij aan de gezondheid en de vitaliteit van de Nederlandse bevolking door vakkundige en persoonlijke dienstverlening inzake gewichtsbeheersing. 

Tarieven

Aanmelden

 

Wat anderen zeggen:
Ik wil je nogmaals bedanken voor de privé sessie. Vooral van het psychische aspect heb ik genoten! Als de kans zich ...
Lees meer