Summer Proef Weken Challenge

by Natasja Vermaas

Gratis deelname

Met de zomer in het vooruitzicht willen mensen graag weer een paar kilo’s kwijt. Daarom start gewichtsconsulent Natasja van Get In Motion samen met de overkoepelende beroepsvereniging de GRATIS ‘Summer Proef Weken'. Get In Motion houdt gedurende 10 weken, 10 challenges om mensen te laten zien hoe ze stap voor stap een gezonder eet- en beweegpatroon kunnen creëren. De Summer Proef Weken lopen van 10 april tot en met 24 juni.

10 weken, 10 challenges

Gewichtsconsulent Natasja van Get In Motion: “Tijdens de challenges gaan mensen een week lang aan de slag met één gewoonte. Elke challenge staat voor een kleine stap die mensen kunnen zetten naar een gezonder eet- en leefpatroon. Zo wil ik mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken”. Dat doet de gewichtsconsulent onder andere via Facebookpagina https://www.facebook.com/getinmotion.nl/ en door het uitdelen van foldermateriaal en het inrichten van de leestafel. Heb je geen facebook mail dan naar info@getinmotion.nl en geef je op voor de uitdaging. Ik zal dan regelmatig informatie mailen naar de mailgroep betreft de actie zodat ook jij mee kunt doen. Wanneer je je niet aanmeldt kun je alleen de actie via facebook volgen en zal je verder geen informatie meer hierover van ons ontvangen.

De winnaar? 

Heb je minimaal 6 challenges volbracht, lever dan je printable bij Natasja in en maak kans op een eenmalig gratis consult t.w.v. 75 euro waarin je door middel van het afnemen van een persoonlijke NVE-vragenlijst (Nederlandse Vragenlijst voor Eetgedrag) en een kort gesprek er achter komt wat voor soort eter je bent?

Persoonlijk advies en minicursussen

Gewichtsconsulent Natasja biedt ook individuele en gezinsbegeleiding begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. Ze is gespecialiseerd in emotie-eten en in kinderen en gezinnen. In het kader van de Summer Proef Weken heeft ze tevens een aantal zomer minicursussen samengesteld om je lekker in beweging te krijgen. In september/oktober start er tevens een mini groepscursus emotie-eten waar je je nu al voor op kunt geven. Kijk voor meer informatie op http://www.getinmotion.nl/index.php/diensten/workshops.