Manuela H.

In 2017 heb ik Natasja benaderd om mij te helpen met afvallen. Vanaf onze eerste ontmoeting merk je dat ze ontzettend veel kennis heeft op het gebied van voeding en bewegen. Ze kijkt goed naar je persoonlijke- en gezinssituatie en wil eerst in kaart brengen waarom je bent aangekomen. Hierin geeft ze ook tips en adviezen voor je gezin. Als je denkt dat ze een kant en klare oplossing heeft dan heb je het mis. Ze geeft je verschillende opdrachten en in het begin vond ik haar opdrachten best vermoeiend. Ik wilde ‘gewoon’ afvallen.
Alleen als je niet tot de kern komt dan gaat het niet lukken. Wellicht wel tijdelijk maar niet op de lange termijn. Ze geeft je stof tot nadenken en ze gaat tot de kern. Niet altijd even leuk, wel noodzakelijk als jij je gewoontes wilt veranderen. 

Kom ik er niet uit dan mail of sms ik Natasja. Ik krijg altijd een berichtje terug. Soms met een mooi citaat en/of ze denkt met je mee. Ze is ontzettend geduldig. Als ik wekenlang niet was afgevallen bleef ze geduldig. Ook als ik weer voor de zoveelste keer een “out-of-body experience” had en mij niet aan haar adviezen of opdrachten had gehouden werd ze niet boos maar met haar eeuwige geduld maakten we een ander plan en/of gaf nieuwe adviezen mee. Ze geeft je alle handvaten mee en vervolgens laat ze je los want tenslotte moet je het zelf doen. Ze heeft voor mij trainingsschema’s gemaakt en ik heb voedingsadviezen gekregen. Deze hebben me zeker geholpen. Echter heb ik heel veel gehad aan haar advies om te plannen. Met een goede planning kom je er niet. Ik ben mij bewust geworden wanneer ik ga eten (emotie-eten). Ze brengt eerst in kaart waarom en maakt daarna een schema wat voor jou werkt in jouw situatie.

Ze blijft, zolang jij dat wilt, naast je staan “no matter what”. Ze geeft je rust als je er om vraagt en gaat tot het uiterste als jij daar klaar voor bent.  Ik kan uit alle eerlijkheid niks negatiefs bedenken. Echt alleen lof voor Natasja. Echt een aanwinst om jou te helpen op het gebied van afvallen, conditie of wat anders.