Mirjam W.


Ik heb de zelfcompassie cursus gevolgd. Er wordt veel informatie aangereikt die wetenschappelijk onderbouwd is. Door de informatie goed te doseren en verschillende vormen te gebruiken (tekst, filmpjes, oefeningen), blijft de inhoud goed hangen. Zelfcompassie is dus geen zelfmedelijden, maar gewoon erg goed voor je zelf zorgen. Zodat je batterij opgeladen blijft. Eigenlijk een basisvaardigheid, waarvan ik dacht dat ik die redelijk beheerste maar die dankzij deze cursus toch flink opgepoetst is!".
Op de vraag of ze Get In Motion zou aanraden aan anderen antwoordde ze: "Zeker, ik vind je persoonlijke aanpak echt top!

Debbie

Vanaf de geboorte van mijn zoon ruim 2 jaar geleden ontstonden bij mij erge rugklachten. Fysiobehandelingen werkten niet. Met sporten verergerden de klachten. Omdat ik bij Natasja Pilates lessen heb gedaan en Natasja een fijne docente vind, volg ik de website van Get in Motion. Toen zag ik de 40-days foundation Challenge voorbij komen. Deze heb ik gedaan en aan de hand hiervan heb ik voor mezelf doelen opgesteld. Tot mijn verbazing heb ik hiermee persoonlijke coaching “ gewonnen”.  Vanwege de COVID-19 ging deze coaching online. Ik stond hier eerst sceptisch tegenover. Maar het blijkt dat online coaching prima kan. Natasja kan vanwege haar kennis en ervaring goed signaleren en heeft mij diverse oefeningen op maat aangeboden. Natasja coached op een positieve manier met een leuke dosis humor. Het leuke is dat ik alle oefeningen gewoon tussendoor thuis kan doen met mijn eigen “ huis-tuin-keuken” middelen.  Het kost maar een paar minuten per dag en ik ben nu  eindelijk van een groot deel van mijn rugklachten af. 

Aranka van Driel

Aranka van Driel: Natasja geeft fijne Pilates lessen die helpen bij het voorkomen van lichamelijke klachten. Natasja geeft persoonlijke aandacht en komt in de lessen met interessante weetjes over lichaam en geest!

Dimka Raeva

Dimka Raeva: Ik sport al jaren bij Natasja. Je kan haar als personal coach nemen, maar zelfs in haar cursussen krijg je begeleiding op maat .Ze is professioneel, vriendelijk en gedreven. Een absolute aanrader! 

Nellie

Nellie: Ik heb online pilates lessen gevolgd en ik vond het heel fijn dat ik op deze manier in de afgelopen onzekere periode (met corona en ook na het breken van mijn voet) bij jou online terecht kon voor pilates. Dank je wel daarvoor! Ik was er blij mee en ben er dankbaar voor. Het gaf mij een stukje houvast op de donderdagavond, de nodige lichaamsbeweging, tevredenheid en ook plezier. En daarnaast kan jij als geen ander in de lessen aansluiten op ieders niveau en op eventuele blessures. Dat maakte het voor mij mogelijk de lessen goed te volgen. En nu, in de zomer, kan ik zelf (op de minder warme dagen) aan de slag met het lesaanbod op de website. Heel fijn!!! Na de zomer zien we elkaar weer, live of online.

TM

TM: De lessen zijn zeer divers en vliegen voorbij. Natasja geeft op een hele leuke en toegankelijke manier les met oog voor ieders blessure en kunnen. Al na een paar lessen merkte ik dat de pijn in mijn rug minder werd en dat ik zelfs al wat leniger aan het worden was!

Ellen

Ellen: “Ik heb jarenlang in een andere stad Perfect Pilates gedaan en dacht dat ik ervaren was. Pilates bij Natasja was echt anders, ik moest weer opnieuw beginnen. Juist door te starten in de beginnersgroep, met rustige opbouw en aandacht voor de basishouding, heb ik de methode van Natasja onder de knie gekregen. Ik had vaak lage rugklachten (pijn of stijf bij ‘t opstaan). Sinds ik Pilates bij Natasja doe, heb ik hier bijna geen last meer van. En als ik weer eens rugpijn krijg, herstel ik veel sneller. “Pilates is body en mind: goed voor mij en goed voor mijn lijf. Ik kan niet meer zonder. Natasja doet de begeleiding zeer deskundig en bekwaam, geeft aandacht afgestemd op de persoon en ze varieert constant en bouwt de lessen goed op. Ga zo door!”

Rik

Rik: Voel me fitter na de Pilates lessen en de afwisseling in de lessen houdt het leuk!

Anke van Winden

Anke van Winden: Natasja maakt er elke week weer een leuke les van en ik kom er altijd met plezier naar toe.

A.

A: De lessen zijn prima! Merk naar een half jaar Pilates vooruitgang in lenigheid en stabiliteit. Heel Fijn! Ook fijn dat het elke week weer een verassing is wat we gaan doen, Ik ga vervolgens voldaan weer naar huis.

Yvonne Meijer

Yvonne Meijer: "Goede les met een prima opbouw en veel afwisseling in de oefeningen. Prima uitleg met een enthousiaste instructeur. Ik vond het echt superleuk"

Anita

Anita: "Vier jaar heb ik geleden aan nekpijn, rugpijn en pijn in de armen. Er blijkt een betere remedie te zijn dan massages, sauna's en medicijnen: Pilates. Sinds één jaar train ik bij GIM met als gevolg dat ik een betere houding en een sterker lichaam heb ontwikkeld. Bovendien waren de lessen georganiseerd, inspannend en ontspannend met ruimte voor een lach. Een onderdompeling in de rust en in je bewustzijn in een uur! Bedankt voor het sportieve jaar."

Marije

Marije: "Ik kom zeker al 8 jaar voor Pilates bij GIM. En dat is natuurlijk niet voor niets. Lerares Natasja weet elke keer weer de lessen afwisselend te maken. De oefeningen zijn in de basis gelijk maar met dan weer een grote bal, een kleine bal, dumbells, elastiek, toning balls, ring blijft het leuk en zeker niet saai. De groepen zijn klein en nadat Natasja de oefening heeft voorgedaan en wij aan de slag mogen, loopt ze altijd rond om een ieder daar waar nodig nog extra instructies te geven of te corrigeren. Ze weet ook precies wat iemand wel of niet kan door een beperking en heeft dan altijd wel een alternatieve oefening paraat. Daarbij ook nog een lekker muziekje op de achtergrond. Kortom, als je aan Pilates wilt doen, bij GIM zit je goed!"

Ab

Ab: De coach keek met een professionele blik naar de groepen  relevante aspecten rondom wandelen & bewegen en gezondheid. Voor onze groep met een bijzondere fascinatie voor sport bleef de 12 weken FitStap programma in de natuur een geschikte uitdaging. Wandelen en bewegen in de natuur: Niet alleen een wandeling door de natuur helpt, maar een groene omgeving stimuleert en bevordert beweging. Dat heeft een positieve invloed op ons welzijn en de gezondheid.

Marjolein

Marjolein: Erg leuk, geweldige coach en superleuke groep. Alles bij elkaar een heel fijne cursus en dus ga ik graag door!

Astrid de Roo

Astrid de Roo: Afgelopen weken als eerste het Fitstap programma mogen volgen. Voor mij een opstap naar meer bewegen binnen mijn eigen grenzen. Het was een erg prettige ervaring. Fijne kleine groep en een deskundige coach, Natasja Vermaas. Iedereen kon het programma volgen op eigen niveau en leeftijd. Geen pushen, maar echt voor jezelf aan de slag met steun van de groep en doordeweeks de Fitstap app. Veel leren over het menselijk lichaam, waardoor de kans op blessures zeer klein worden en alles in eigen tempo. Leuke bijkomstigheid; dit alles in de buitenlucht in de mooie natuur!

Monique de Koning

Monique de Koning: De FitStap lessen waren erg nuttig en leerzaam. Heerlijk in de buitenlucht werken aan conditie en leefstijl. En op een leuke manier werken aan je bewustwording van wat een doel kan zijn en hoe je dit kan bereiken. Een leuke, enthousiaste docent/begeleider, die altijd positief is en blijft.

Madelein van den Bulk - Wiertz

Madelein van den Bulk - Wiertz: De Powerwalk lessen bij Get in Motion zijn echt een aanrader!
Lekker sporten in de buitenlucht, ook in het najaar / de winter is het goed te doen. Natasja heeft oog voor iedere deelnemer en geeft goed advies bij blessures of klachten zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Het is een gezellige groep met een fijne sfeer, ik ga altijd met een positief gevoel weer naar huis. 

Annette Jansen

Annette Jansen: Sinds een paar maanden doe ik aan ‘Powerwalken ‘ onder leiding van Natasja; hardlopen kan ik niet meer helaas en ik miste het buiten sporten heel erg. Natasja is een ster in haar vak, heeft veel kennis over bewegen en gezond leven die ze graag met je deelt en laat je ondertussen in haar lessen flink werken in afwisselende werkvormen met respect voor ieders grenzen: de les vliegt voorbij elke keer!

Stefani

Stefani: Powerwalken blijft voor mij een hoogtepunt van de week! De combinatie van sportief “walken”, afgewisseld met spierversterkende oefeningen geeft me steeds weer nieuwe energie. Vooral het bewegen in de natuur is elke keer weer een cadeautje. Daarbij weet Natasja steeds weer afwisseling in het programma te brengen, zodat deze sport ook na jaren nog leuk blijft.

Eliane Luttikhuizen

Eliane Luttikhuizen: Ik ben net terug van mijn Power Walking les. Ik voel me herboren: ik kan beter ademhalen, mijn tred is lichter, mijn geest is helderder, ik voel me langer en blijer. Dit is het resultaat van ruim een uur Power Walking in de natuur (zelfs in de regen!) onder de leiding van een opgewekte, enthousiaste bekwame lerares: Natasja. Zij kan heel nauwkeurige aanwijzingen en duidelijk uitleg geven voor de looptechniek en alle oefeningen. Zij houdt iedereen in de gaten en weet altijd precies wie, wat nodig heeft. Haar kleurrijke taal en humor houden het geheel heel licht; er wordt vaak gelachen! Elke les voelt als nieuw en met een speelse manier weet Natasja ons scherp te houden. Ik ben een trouwe leerling en ik volg ook de Pilates les, nu buiten. Ik doe verder geen sport maar Power Walking en Pilates vind ik uitstekend om mijn lichaam sterk, soepel en fit te houden. Door de diversiteit aan oefeningen (ook voor balans en coördinatie ) komt het hele lichaam aan bod. Het is Super!

Paul en Claudia P.

Paul en Claudia P: 5 weken terug gestart met Powerwalking, een combinatie van stevig wandelen met veel oefeningen. Erg leuk om dit in kleine groep te doen. De lessen zijn afwisselend en de tijd vliegt. Natasja geeft enthousiast en met humor les. Iedere week snijdt zij een onderwerp aan om je levensstijl gezonder te maken. De omgeving Dobbeplas is perfect om buiten te sporten met afwisselend verschillende ondergronden (asfalt, heuvel, gras, zand) en verschillende uitzichten (bos, water en weiland). Kortom: een aanrader! (niet allemaal tegelijk, anders wordt de groep te groot;-))

Sabine H.

Sabine H.: Naast indoor Pilates volg ik deze zomer voor de derde keer Natasja's buitenlessen. Na Pilates en PowerWalking, deze keer Walk-ilates en ben er erg tevreden over. Natasja houdt rekening met ieders kunnen en beperkingen zonder dat het andere deelnemers tekort doet. Knap staaltje maatwerk in de groepslessen! De opbouw van de lessen is goed doordacht, van een goede warming-up tot oefeningen, soms met focus op bepaalde spiergroepen, soms op het hele lichaam en een fijne cooling down. Je gaat zen naar huis en je voelt dat je goed bezig bent geweest. Fijn aan de buitenlessen is dat je naast spierkracht ook conditie opbouwt. Ook de opbouw van een hele cursus is slim zodat je enorm vooruit gaat in een periode van 10-11 weken. Natasja kan goed uitleggen, de lessen zijn gericht op een gezond lichaam zonder zweverigheid en ze let op veiligheid, van blessures tot verkeer en corona maatregelen. Er heerst altijd een vriendelijke stemming in de groepen terwijl je echt bezig bent met sporten.

K.B.

K.B.: Heerlijk buiten sporten met een gevarieerd aanbod. Het hele lijf komt aan de beurt onder leiding van een bevlogen docente!

Alice

Alice: Was leuker en uitgebreider dan ik had verwacht, ik verwachtte bij aanvang vooral te lopen maar bij de les komen alle spieren voorbij en hierbij ook de nodige uitleg. Verder is het heerlijk om in de natuur te sporten!

D.A.

D.A.: "Ik ben met Powerwalking & more begonnen na een zwaar medisch traject, en dat is me heel goed bevallen. Het is geen Bootcamp, maar vraagt genoeg van je uithoudingsvermogen! Het is een intensieve mix van fiks doorwandelen en spieroefeningen, waarbij je vanuit jouw niveau en conditie duidelijk vooruitgang boekt. Ook nu ik mijn energie weer terug heb vind ik het nog een heerlijke vorm van sporten. Natasja werkt met kleine groepen, waardoor ze iedereen precieze aanwijzingen kan geven. En het buiten sporten laadt je helemaal op!"

Marjanne

Marjanne: "Toegegeven, soms moet ik even een drempel over om te gaan, maar het buitensporten is heerlijk! Natasja houdt me goed in de gaten, let op mijn houding en of ik de juiste spieren gebruik. De combinatie van Powerwalking met de oefeningen die we doen vind ik heel fijn!"

Frank Westerduin

Frank Westerduin: Mocht u de behoefte hebben een 'powerwoman' te ontmoeten, dan stel ik u graag voor aan Natasja Vermaas, eigenaresse van Get In Motion. Niet alleen weet zij, na een kleine analyse, precies aan te duiden waar lichamelijk 'de schoen wringt', ze weet dat ook meteen om te zetten in bewegingen die het wringen doen verminderen. Daarnaast wandelt Natasja niet alleen in een zeer hoog tempo, ze loopt ook over van kennis over het functioneren van het menselijk lichaam, fysiek en psychisch, en van kennis hoe dat lichaam, door middel van, onder andere, de juiste voeding, in goede conditie komt en blijft. Natasja is dé vrouw die je fysiek, maar ook psychisch op het juiste spoor krijgt en houdt. Laat u begeleiden door Natasja; niet alleen zeer effectief, maar op z'n minst ook net zo onderhoudend!

Renske Praamsma

Renske Praamsma: Naast dat ik de geweldige activiteit Walk-i-latus volg bij Natasja. heb ik ook een coach traject gevolgd bij haar, met als doel meer handvatten te krijgen om mij meer vitaler te voelen. Daarbij wilde ik ook wat gewicht verliezen
Wat Natasja goed en integer doet is je door vragen te stellen je na te laten denken over je leefstijl, maar ook de belemmeringen hierin en je sterke kanten aandacht laat krijgen. Juist deze benadering met diepgang heeft mij op zo’n manier aan het denken gezet, waarop ik concreet met mijn veranderingen in leefstijl aan de slag kon gaan
Je vindt bij Natasja een open,enthousiaste, bevlogen, betrouwbare, niet oordelende en out of the box denkende houding. Met zeker ook een flinke dosis humor.
Je bent in hele goede handen bij Natasja!

Angelique Dijkhuizen

Angelique Dijkuizen: Natasja is een geweldige coach. Ze legt de oefeningen goed uit en als ik niet kan door mijn fysieke beperkingen biedt zij altijd alternatieve oefeningen. Ook haar adviezen op het gebied van voeding gezonde levenstijl zij erg helpend: op mijn tempo en passend bij mijn levenstijl. Stapje voor stapje steeds gezonder.

Anneke

Binnenkort een nieuwe start en loopbaan. Mijn wens, mijn droom komt uit, Yeah! Mede dankzij de gesprekken met jou, thnx.

Lidy Hogervorst

In 1 woord perfect! Eindelijk is gelukt waar ik al jaren mee bezig was, wat kilos kwijt raken. Door de combinatie van sporten en je eetgewoontes aanpassen ben ik nu na afloop van de cursus ruim 7 kilo kwijt. Altijd was het op maandag maar weer beginnen met lijnen en het op donderdag alweer vergeten zijn, zo ging het al jaren. Nu is het iedere vrijdag de achter ons liggende week doornemen, bespreken waar de problemen zitten, op de weegschaal staan en zeker in onze groep veel lachen, waarna we een uur gaan bewegen. Ik hoop zeker na de vakantie door te gaan. Niets is zo leuk om glunderend uit de paskamer te komen met zeker een maatje minder. Een echte aanrader!!!!!

Manuela H.

In 2017 heb ik Natasja benaderd om mij te helpen met afvallen. Vanaf onze eerste ontmoeting merk je dat ze ontzettend veel kennis heeft op het gebied van voeding en bewegen. Ze kijkt goed naar je persoonlijke- en gezinssituatie en wil eerst in kaart brengen waarom je bent aangekomen. Hierin geeft ze ook tips en adviezen voor je gezin. Als je denkt dat ze een kant en klare oplossing heeft dan heb je het mis. Ze geeft je verschillende opdrachten en in het begin vond ik haar opdrachten best vermoeiend. Ik wilde ‘gewoon’ afvallen.
Alleen als je niet tot de kern komt dan gaat het niet lukken. Wellicht wel tijdelijk maar niet op de lange termijn. Ze geeft je stof tot nadenken en ze gaat tot de kern. Niet altijd even leuk, wel noodzakelijk als jij je gewoontes wilt veranderen. 

Transformathon - Courtney Jermyn

Courtney Jermyn (Transformathon): I am so happy to have had Natasja as our "Energizer" at the official kick-off of Transformathon's virtual hackathon series! She had everything planned down to the finest detail to ensure a perfect delivery! This was noted also in the feedback from the event attendees.

Gebruikers audiotheek

Reacties van klanten op de Stress Less Challenge:

- Wat leuk Natasja! Heb al heerlijk in het mos bij het vennetje gelegen.
- Heel fijn! 
- Dit is een verrassing!?
- Ik ga kijken of het bij mij werkt.
- Weer zo een leuke actie. Ik ben al begonnen het komt voor mij op een goed moment.
- Echt fijn om af en toe te doen. Vooral de visuele meditaties vond ik fijn. Ik was dan echt even ergens anders. De regenboog vond ik helemaal speciaal. 
- Het werkt goed. Vaak viel ik op het eind in slaap. Ik blijf jouw relaxmomentjes zeker gebruiken. Vooral de bergmeertjes en andere (visuele) lesjes vond ik heerlijk. 

Challenges in coronatijd

Reacties van deelnemers aan de Challenges tijdens lockdown:

Yvonne: Wat heb ik genoten van deze weken wandelen! En dan te bedenken dat ik hiervoor eigenlijk vrijwel nooit deed wandelen. Ik blijf zeker doorgaan. Dit was en is zo stimulerend en motiverend. En je krijgt er zoveel energie van. Ik deed zelfs voor mijn dagdiensten een wandeling en dat om 6.15 uur op de vroege morgen. Heerlijk die rust en stilte om je heen.  Genietend van de omgeving.  En het mooie is dat ik ook nog eens 11.5 kilo ben afgevallen. MEGA trots op mezelf. Dank je wel voor alle mailtjes en berichtjes op Facebook.

Annelies: Echt leuk om te doen! Door de ommetjes app was ik al gemotiveerd. Nu was ik nog wat meer gemotiveerd om letterlijk nog eens stapje extra te kunnen doen.

Arwen: Ik vond het een leuke Challenge. Ik combinatie met de ommetje app heeft het me echt gestimuleerd om meer te wandelen.

Caesarine: Het is voor mij een enorme stimulans geweest om de ommetje app echt te gaan gebruiken en om mijn reeks geen dag te breken. Je uitdaging kwam voor mij op het juiste moment. Hartelijk dank hiervoor ? !

Eliane: Dank je voor jouw mails en al die super dingen die je organiseert om ons te stimuleren in coronatijd. Het lukt me, ook al ben ik allergisch voor het online gebeuren, toch je online Pilates lessen te volgen en ik vind het geweldig. Wat wandelen betreft loop ik elke dag van maandag tot en met vrijdag ongeveer 1 uur tot 1.30 , 7 tot 8 km per keer. Soms gaat er iemand met me mee, het is heel leuk. En als ik loop blijf je inspireren, hoor ik a.h.w. jou stem roepen: schouders ontspannen, een beetje in de wind hangen, kleine passen, geen vuist maken maar denk dat je 2 eieren in je handen vasthoudt, denk aan de positie van jouw armen ....zelfs ontspan je tenen!!!!! (dat vond ik zo bijzonder dat je door de schoenen kan kijken!!!!) Buiten lopen is noodzakelijk voor me dus dat doe ik graag. Ik doe mijn best om gezond te blijven!!!!! Ben benieuwd wanneer de lessen buiten weer zullen beginnen. Lekker gezond blijven Natasja en geniet van alles wat je doet. In ieder geval heel erg bedankt, je bent top om mensen te motiveren en te stimuleren.

Annemarieke: Even een compliment voor al je inzet. Inloggen in 'Mijn GIM' was hartstikke makkelijk en er staat al veel content op de ledenomgeving. Het is fijn om weer live digitaal aan de slag te zijn en met de videolessen ga ik zeker nog een avondje in de week aan de slag om weer sterker en soepeler te worden. Het is voor jou als ondernemer in deze tijd ook vast niet makkelijk, maar ik vind het echt leuk en creatief. Dat wilde ik je even laten weten!

Jos: De liefde voor wandelen neemt alleen maar toe. Gisteren mezelf samen met een vriendin opgegeven voor de wandelvierdaagse Utrechtse heuvelrug. 

Ad: Ik neem ook een vuilniszak en een grijpertje mee om zwerfvuil op te ruimen en dat motiveert mij om elke dag te lopen.

Deelnemers leefstijlsessie

Een greep uit de reacties en feedback die ik op de online leefstijlsessies 'leefstijl in crisistijd' kreeg;

- Ik vond het leuk en interessant. Aan een aantal dingen heb ik wel iets of heeft me aan het denken gezet!
- Nog SUPER BEDANKT voor jouw tijd en tips en de reader. De reader ziet er strak uit. TOP.
- Dank voor de 2 uur aandacht. Dankzij jouw tips heb ik vrijwel meteen stappen kunnen zetten.
- Heel nuttig,uitgebreid en interessant, met duidelijke toelichting en uitleg. Het was boven verwachting en alles kwam uitgebreid aan bod. Wel lang 2 uur.
- Fijn om bevestiging te krijgen dat ik al heel veel goed doe en het stuk over 'voeding' ga ik eens even goed nalezen. Het inplannen van een gezinsoverleg is echt noodzaak.
- Mijn persoonlijke dank voor de sessie. Ik had een beetje een off-day maar met al je tips is het me wel weer gelukt mezelf te herpakken. 
- Fijn om ook te horen hoe je positiever met deze crisissituatie om kan gaan.
- Goed dat je aangaf slechts 2 x per dag coronanieuws te volgen en je verder op de doelen van de dag te focussen.
- Het stukje over de voeding en het berekenen van mijn energiebehoefte was voor mij nieuw en wat fijn dat je zoveel links en websites vermeld met beweegtips.
- Die 80-20 regel ga ik meteen toepassen en de hometrainer ga ik van zolder halen.
- We hebben de ruimtes in huis nu meer ingedeeld naar activiteit en afspraken gemaakt over rust en privacy.