Over Get In Motion

Dat gezondheid, welzijn en vitaliteit een gezamenlijk levensbelang is werd de afgelopen tijd nog eens extra duidelijk. We staan voor veel uitdagingen in de diverse stadia van ons leven. Je hebt veel ballen hoog te houden en vergeet nog weleens jezelf. Tussen de zorg voor je kinderen, ouders en/of collega's door ben je soms blij even niets te moeten. Maar hoe goed zorg jij nu eigenlijk voor jezelf- Wat betekent vitaliteit en gezondheid eigenlijk voor jou? Wat vind jij nu echt belangrijk en handel jij daar ook al naar?

Get In Motion is er voor volwassenen. Ze richt zich op preventie en bevordering van gezondheid en vitaliteit. Ze beweegt mensen tot vitale groei in de regio Pijnacker-Nootdorp. De sfeer is non-competitief en met een eclectische* aanpak wil G.I.M de begeleiding geven die het meest passend is en de juiste snaar raakt om vitaal in beweging te komen en blijven.

Eigenaresse Natasja beweegt mensen tot een gezonde leefstijl en vitaliteit middels coaching, Pilates, buitensport, voeding, preventie en verbinding. Ze bevordert de gezondheid en vitaliteit in kleine groepen, persoonlijk en op maat. Door in gesprek te gaan zonder (voor-)oordeel en actief te luisteren naar jouw verhaal gaat ze op zoek naar jouw behoeften. Die vraag en behoeften vertaalt ze naar eigen aanbod, aanbod in de regio en als er nog iets ontbreekt dan maakt ze gebruik van haar netwerk. 

De 5 Kernwaarden zijn

1. Positief
2. Persoonlijk
3. Puur
4, Plezier
5. Preventie

 *Eclectisch betekent: het beste combinerend van alles wat we de afgelopen 25 jaar geleerd, geprobeerd en ervaren hebben. Geen opgestoken vingertje of quick fix maar een ervaringsdeskundige empathische coach, begeleider of makelaar op het gebied van bewegen, leefstijl en vitaliteit.

Meer over Get In Motion lees je hier:

Stap voor stap vitaler
Wie is Get In Motion
Waarom kiezen voor GIM

 

 

 

Aangesloten organisaties