Kerstspecials 2022

Ze zijn weer terug van weggeweest, de originele  kerstworkouts, met dit jaar: 

christmas, ornament, decoration, holiday, celebration, cheer

Maandagavond 19 december 19.30
De Total Balance Workout (90 min)
Van cardio tot ZEN. Na een warming-up op muziek gaan we naadloos over in een HITT training waarbij spierversterkende oefeningen en conditie elkaar afwisselen en we eindigen met stretches en een volledige ontspanning.

Wie geeft deze special? Natasja 
Wat kost het? Tarief is 12 euro.
Hoe geef ik me op?:  Dit kan via de website, kies als activiteit 'specials' aanmelden specials. Je ontvangt een bevestiging met de betaalgegevens uiterlijk een week voorafgaand de workshop.
Hoeveel deelnemers: Maximaal 10 deelnemers
Locatie: wijkcentrum Tolhek in Pijnacker

christmas, ornament, decoration, holiday, celebration, cheer
Dinsdagavond 20 december 19.30
Piloxing (45 min) + Progressieve relaxatie & mindfulness (45 min)
Een muzikale mix van Pilates, boxing (tae bo) en eenvoudige dansbewegingen daarna afkoelen en tot rust komen met een totale ontspanning voor je lichaam en geest.

Wie geeft deze special? Natasja 
Wat kost het? Tarief is 12 euro.
Hoe geef ik me op? Dit kan via de website, kies als activiteit 'specials' aanmelden specialsJe ontvangt een bevestiging met de betaalgegevens uiterlijk een week voorafgaand de workshop.
Hoeveel deelnemers: Maximaal 10 deelnemers
Locatie: de Schakelaar in Pijnacker

christmas, ornament, decoration, holiday, celebration, cheer
Donderdagavond 22 december 19.30
Pilatesstick® (45 min) + Stretch and relax with SMR (45 min)
Maak kennis met de eerste en enige aanbieder in Pijnacker-Nootdorp van de exclusieve Pilatesstick® small group workout. De Pilatesstick ® is een geweldig hulpmiddel om nog meer variatie, verrijking en verdieping in je Pilates workout te brengen. Daarna lekker stretchen, masseren en ontspannen en je bent als nieuw.

Wie geeft deze special? Natasja 
Wat kost het? Tarief is 20 euro.
Hoe geef ik me op? Dit kan via de website, kies als activiteit 'specials' aanmelden specials. Je ontvangt een bevestiging met de betaalgegevens uiterlijk een week voorafgaand de workshop.
Hoeveel deelnemers: Maximaal 7 deelnemers
Locatie: wijkcentrum Tolhek in Pijnacker

christmas, ornament, decoration, holiday, celebration, cheer
Op dinsdagavond 27 december (kerstvakantie)
De Rotterdam Night Walk
In navolging van onze succesvolle deelname aan de City Pier City Night Walk faciliteren we een leuke gezamenlijke kerstafsluiting!
Op dinsdagavond 27 december vindt de tweede editie van de Rotterdam Night Walk plaats. De Rotterdam Night Walk is een unieke avondwandeling van circa 6 of 12 km die loopt door de sfeervolle, verlichte straten van de Rotterdamse binnenstad. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om in beweging te zijn.

Je steunt met je deelname ook meteen de STICHTING VRIENDEN VAN HET SOPHIA, het Centrum voor Zeldzame Aandoeningen in het Sophia Kinderziekenhuis. Zo’n 1 miljoen Nederlanders krijgen in hun leven te kampen met een zeldzame aandoening. Een groot deel daarvan (80%) betreft kinderen. Er zijn meer dan 7000 zeldzame ziekten bekend, waarvan de meeste aandoeningen erfelijk of aangeboren. Veel van deze aandoeningen zijn bij artsen onbekend.

We hebben gekozen voor individuele zelfstandige aanmelding i.p.v. een groepsaanmelding omdat we iedereen de vrijheid willen geven hoe te handelen mocht er toch weer onverhoopt een coronaseizoen aankomen. Aanmelden kan hier: https://www.rotterdamnightwalk.nl/inschrijven/

Heb je je aangemeld maar wil je wel met ons meelopen stuur dan een mail naar info@getinmotion.nl met je naam en het aantal km dat je wilt lopen. We maken dan een mailgroep om verdere afspraken te kunnen maken. Je ontvang uiterlijk een week voorafgaand het evenement van mij een mail.

Ik heb er nu al enorme zin in, maar nu eerst nog wat trainingen!

Wie organiseert deze special? Natasja en Beatrix, hier worden geen extra kosten voor berekend.
Locatie: vertrek metrostation Pijnacker-Nootdorp