PuurGezond en Goedkoop video

Gezond eten duur? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Ook als je wat minder geld te besteden hebt, kan je heel gezond eten. In deze gratis videopresentatie van ruim 30 minuten geef ik je allerlei tips die weinig geld kosten en heel gezond zijn en volop tips en tricks om goedkoper uit te zijn met de boodschappen.

Je hoort heel vaak dat gezond eten duur is. Maar dat klopt helemaal niet. PuurGezond bewijst dat gezond eten niet duur hoeft te zijn. Ook binnen de PuurGezond Piramide zijn goedkope keuzes te maken. In deze presentatie die je op elk moment kunt bekijken en beluisteren leg ik je uit wat de gezonde goedkopere opties zijn.

Deze videopresentatie kun je delen met iedereen waarvan je denkt dat een beetje besparen kan helpen. Ook voor professionals kan dit een mooie aanvulling zijn om te delen met iemand die wel een goedkoop en gezond steuntje in de rug kan gebruiken.Meld je je aan voor een cursus of activiteit dan ontvang je gratis de aanvullende download PuurGezond 'Budget koken' met wel 23 lekkere recepten die heel vriendelijk zijn voor je portemonnee.

Je krijgt tips over:
Boodschappen doen op de budget manier
Budget kooktips
Tips om dure ingrediënten in recepten te vervangen door gezonde goedkope opties


Tarieven

Aanmelden

#gezondeten #kleinbudget #puur #slank #afvallen #vitaalengezond #leefstijl #richtlijnengezondheidsraad #goedkoopeten #lekkereten