City Pier City Night Walk

City Pier City Night Walk, wandel je mee?
Samen het zomerseizoen afsluiten en de herfst inluiden leek ons wel erg leuk! In de lessen hebben we het dan ook gehad over gezamenlijke deelname aan de CPC Night Walk die voorafgaat aan de CPC Run. Hier werd positief op gereageerd.

Op vrijdag 23 september start de 4e editie van de City Pier City Night Walk. Een aantal Powerwalkers die al eerder hebben meegedaan gaven aan dat het echt een heel leuk evenement is.

Wandelaars kunnen kiezen uit twee afstanden: 7 of 12 kilometer. De wandeltocht loopt door sfeervolle, verlichte straten van Den Haag richting de boulevard van Scheveningen. Op de website https://www.citypiernightwalk.nl/inschrijven/  lees je meer info en kun je je ook meteen individueel aanmelden en een startbewijs aanvragen. Je steunt met je deelname ook meteen de hersenstichting.

We hebben gekozen voor individuele aanmelding i.p.v. een groepsaanmelding omdat we iedereen de vrijheid willen geven hoe te handelen mocht er toch weer onverhoopt een coronaseizoen aankomen.

Heb je je aangemeld maar wil je wel gezamenlijk deelnemen stuur dan een mail naar Natasja met je naam en het aantal km dat je gaat lopen. We maken dan een mailgroep en kunnen dan verdere afspraken maken.

Ik heb er nu al enorme zin in, maar nu eerst nog wat trainingen!

 

 

#wandelen #buitensport #evenement #samen #cpcwalk #nightwalk