Wandelchallenge 2021

Op afstand toch nabij en in verbinding. Wandel in 2021 8×20 kilometer en wellicht win je naast gezondheid ook een leuke prijs?

In navolging van mijn eerste initiatief tot een Wandelteam Challenge in 2020 en het plezier en succes hiervan besloot ik een Wandelchallenge 2021 nieuwe stijl te organiseren. De challenge is gratis en voor iedereen toegankelijk. Opnieuw is vanwege de lockdown (buiten)sporten in een groep voorlopig niet mogelijk maar zo kan je toch op een leuke manier samen bewegen, zonder dat je op de dezelfde locatie bent. Zo motiveer je elkaar om dagelijks een wandeling te maken en naar buiten te gaan. Iedereen van elk niveau en vanaf elke locatie kan meedoen op een tijdstip naar keuze. De prijswinnaars zal ik 30 maart 2021 bekend maken via de mail en op facebook. Lees hier de regels voor de Wandelchallenge 2021 nieuwe stijl.

Hoe werkt het?

1. Wandel in de periode van 12 januari t/m 29 maart 2021 8 x 20 kilometer per week en maak middels een loting met 5 trekkingen kans op onderstaande prijzen.  Je hebt dus 1-2 weken ‘speling’ als het een keertje niet lukt. Wandel de 20 kilometer per week in 1 keer of verdeeld over meerdere dagen, het is jouw challenge.

2. Aanmelden kan t/m maandag 25 januari door op onderstaande knop ‘aanmelden’ te drukken en de activiteit Wandelchallenge 2021 te kiezen uit het menu.

3. Hou je wandelingen bij in het Wandelchallenge KM overzicht (KM lijst hier te downloaden). Je kunt dit bijhouden, scannen of een foto maken en mailen naar info@getinmotion.nl.

4. Stuur na 8 wandelweken van 20 kilometer voor 28 maart 2021 je overzicht per mail door naar info@getinmotion.nl om aan de loting deel te kunnen nemen. 

5. Je kunt ook deelnemen aan het online team van deze challenge (niet verplicht wel leuk om te zien wat andere wandelaars doen en extra motiverend) via de gratis Ommetje app. Download hier de app en sluit je aan bij Team Get In Motion 2 met code DPLMQ. De gratis Ommetje-app. Daarin kunnen je andere deelnemers volgen en je KM bijhouden en later noteren op de eerder genoemde invullijst. De ranking wordt in deze challenge niet meegeteld in de prestatie maar kan wel motiverend werken. Let wel op, een wandelregistratie door de Ommetje app duurt maximaal 1 uur dus als je een keer langer wandelt moet je hem even opnieuw starten. Je telt de KM van die dag dan gewoon bij elkaar op.

6. Ook op de open facebookpagina van Get In Motion kan iedereen zijn ervaring of route delen tijdens de Challenge. Word meteen vrienden via Facebookgroep Get In Motion.

7. Wil je je wandeling aanvullen met oefeningen voor het gehele lijf kijk dan eens naar de online instructiefilmpjes die ik gratis beschikbaar stel voor iedereen op: De digitale beweegkaart.

8. Deelname is gratis en er zitten geen verplichtingen aan vast.

9. Let er wel op dat je ook een laagdrempelige sport als wandelen rustig opbouwt want blessures als hielspoor of shin splints liggen bij fanatisme op de loer. Goed opbouwen, stretchen of zelfmassage (triggerpoints) helpen deze voorkomen. Persoonlijk advies op maat nodig bezoek dan een coach, trainer, fysiotherapeut of sportarts. Persoonlijk loopadvies op maat nodig of begeleiding bij de oefeningen overweeg dan een 1-1 training of advies. Dit kan geheel live online via MS Teams. Hoe dit werkt lees je hier 1-1 training, advies en coaching live online. Het is ook mogelijk tijdens de lockdown tijdelijk een klein groepje (vriendinnen, collega's, partner) op afstand te formeren voor live online begeleiding.

10. Privacy: Je persoonsgegevens zijn privé, ik zal deze nimmer delen met derden. Ik zal je gegevens gebruiken voor het versturen van mailings over deze en andere challenges en voor het bekend maken van de 5 gelukkigen. Voor nieuws over andere activiteiten van Get In Motion kun je bij het aanmelden aangeven of je wel of niet de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Prijzen na loting op 30 maart:

1e trekking  - 101 boodschappenblok + Boekje gezond afvallen en folderpakket voeding + 1-1 Wandelclinic met thema naar keuze door trainer en coach Natasja twv 66 euro. 
2e trekking  - 101 boodschappenblok + Boekje gezond afvallen en folderpakket voeding + 1-1 UKK Wandeltest en techniekanalyse door Natasja twv 57 euro
3e trekking  - 101 boodschappenblok + Boekje gezond afvallen en folderpakket voeding + deelname aan een groepsles of workshop naar keuze van Get In Motion twv 29 euro 
4e trekking  - 101 boodschappenblok + Boekje gezond afvallen en folderpakket voeding twv 17 euro
5e trekking  - 101 boodschappenblok + menuplanner twv 13,95

 Aanmelden