Wandelteam challenge 2020

Na ruim 6 weken ommetjes gelopen te hebben in het Get In Motion team van 30 wandelaars mocht ik 18-12-2020 de nummer 1 bekend maken. We zijn allemaal wandelende winnaars maar de queen of ommetjes is Tjandra. Het was een nek aan nek wandeling met de nummers 2 en 3. Erg leuk om te zien dat er zoveel gelopen is. Chapeau! Bedankt voor jullie enthousiasme en leuke feedback op dit initiatief. De wandelkoningin had net genoeg tijd om de dag erna tussen de ommetjes door haar prijs in ontvangst te nemen. Veel plezier ermee!. Blijf allemaal lekker wandelen op weg naar een hoopvol 2021!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan

 

Van 9 november tot aan de kerstvakantie beheert leefstijlorganizer Natasja van Get In Motion een wandelchallenge via de welbekende Ommetje app. Veel #sporten en #groepslessen staan tijdelijk on hold of worden live online gegeven vanwege de coronamaatregelen maar dat wil niet zeggen dat we niet meer #buiten ‘samen’ kunnen bewegen.

Doe mee met #ommetje

Iedere dag individueel in teamverband wandelen met en op de app van #ErikScherder #hersenweetjes op een tijdstip naar eigen keuze, hoe leuk! Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. Na elk Ommetje verdien je punten en wordt de ranking opnieuw bepaald en er valt nog veel meer te behalen.

Leefstijlorganizer Natasja start een eigen Get In Motion ommetje team. Hierdoor kan je op een leuke manier samen wandelen, zonder dat je op de dezelfde locatie bent. Zo motiveer je elkaar om dagelijks een Ommetje te maken. Deze challenge loopt tot de kerstvakantie. De Ommetje-app is ontwikkeld met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Hij vertelt je na iedere wandeling een interessant hersenfeitje. Voor de winnaar stelt Natasja een leuk 'gezond' kerstpakketje samen. Iedereen van elk niveau en vanaf elke locatie kan meedoen op een tijdstip naar keuze. De winnaar zal ik bekend maken hier bovenaan de website en op de facebook pagina van Get In Motion https://www.facebook.com/getinmotion.nl. Leuk als je af en toe eens een foto deelt tijdens je ommetje.

Download hier de gratis ommetje app en sluit je aan bij Team Get In Motion met code WKNWC. De gratis Ommetje-app. Wil je je wandeling aanvullen met oefeningen kijk dan eens naar de online oefenstof die ze gratis beschikbaar stelt op: Gratis online oefeningen.

Let er wel op dat je ook wandelen rustig opbouwt want blessures als hielspoor of shin splints liggen bij fanatisme op de loer. Goed opbouwen, stretchen of zelfmassage (triggerpoints) helpen deze voorkomen. Persoonlijk advies op maat nodig bezoek dan een coach, trainer, fysiotherapeut of sportarts.Let er wel op dat je ook wandelen rustig opbouwt want blessures als hielspoor of shin splints liggen bij fanatisme op de loer. Goed opbouwen, stretchen of zelfmassage (triggerpoints) helpen deze voorkomen. Persoonlijk advies op maat nodig overweeg dan Personal coaching.