Pilates MVE® Chair combi groepsles

Uniek in Pijnacker-Nootdorp! Dit seizoen starten we met een apparaten combi groepsles met de MVE® Chair. De mobiele en multifunctionele MVe® Chair maakt een echte Pilates apparaten chair workout mogelijk in een kleine groep.

In combinatie met de Pilatesstick® en de traditonele matoefeningen is het nu voor iedereen mogelijk en ook betaalbaar om nog meer van de Pilatesmethode te profiteren. De Chairs zijn een gemoderniseerde versie van de klassiek Wunda chair welke vaak gebruikt wordt tijdens privesessie in klassieke Pilates studio's. Ze maken de Pilatesoefeningen eenvoudiger of juist uitdagender. De MVe® chair combi workout motiveert en daagt je uit, dankzij een fantastisch integratie van een instelbaar verensysteem met verschillende weerstandsniveau's en een aanbod en variatie van meer dan 100 oefeningen. Dankzij het verensysteem die voor extra steun zorgt waar nodig, het instelbaar weerstandsniveau, kleine groepen en professionele begeleiding zijn deze lessen zeer geschikt voor mensen die na de Pilates level 1 of 2 toe zijn aan een volgende stap. De optimale manier om snel resultaten te behalen en uitdagend voor de Pilates liefhebber.

GIM past elementen toe afkomstig uit verschillende Pilates stromingen zoals Peak Pilates, klassiek Pilates en Ground Control Pilates toegespitst op de deelnemers van de les. Er worden verschillende levels lessen aangeboden en instromen is mogelijk na overleg met uw trainer. Er wordt naast de MVE® Chair gebruikt gemaakt van divers materiaal om de oefeningen te verdiepen, verbreden en/of verrijken. Denk hierbij aan: de Pilatesstick®, Magic circle, big balls, small balls, Yogastraps, wigkussens, dekens, lacrosse massageballen, foamrollers en heerlijke dikke matten.Er is plek voor maximaal 6 deelnemers per groep omdat deze lesvorm intensieve begeleiding behoeft.