Breng je leefstijl in beweging

Stap voor stap in het tempo dat bij jou past.

Of je nu een betere houding, meer energie, meer kracht of juist souplesse wilt, jij bepaalt zelf je doel(en). Of wil je misschien meer inzicht in je eetgedrag, afvallen, gezonder of gecontroleerder leren eten of gewoon gezellig in groepsverband met gelijkgestemden les volgen. De sfeer is non-competitief en met een eclectische aanpak wil G.I.M je de begeleiding geven die op dat moment het meest passend is en de juiste snaar raakt om je doel(en) te verwezenlijken. Eclectisch betekent: het beste van alles combinerend. Geen opgestoken vingertje maar een ervaringsdeskundige empathische leefstijlorganizer die naast je staat en waar nodig confronteert. Als voeding- en leefstijladviseur helpt eigenaresse Natasja je bij het veranderen van je leefstijl en voeding en het verhogen van je vitaliteit. Denk bijvoorbeeld aan afvallen of stoppen met het drinken van alcohol. Of ze helpt je meer te bewegen of te herstellen van een blessure. Ze helpt met bijvoorbeeld workshops, coaching en adviezen over leefstijl en vitaliteit. Natasja kan als voedings- en leefstijladviseur cliënten en bedrijven voorzien van voorlichting, coaching en begeleiding op op het gebied van (gezonde) voeding en leefstijl. Natasja maakt programma's voor een gezonde leefstijl op maat, helpt mensen met het veranderen van hun leefstijl en geef voorlichting over voeding en leefstijl.

Neem de eigen regie en geef prioriteit aan je gezondheid.

Get In Motion organiseert beweeg- en leefstijlactiviteiten in het kader van preventie. G.I.M gaat voor duurzaam resultaat en gelooft niet in gestandaardiseerde kortlopende programma's, quick fixes, voedingshypes, poeders en pillen. Wel gaan we voor onderbouwde wetenschappelijke adviezen en een blijvende langdurige leefstijlverandering in het tempo dat bij jou past. G.I.M staat voor een goede gecontroleerde techniek, educatie, plezier, ontspanning en veilig en verantwoord bewegen. Je (leefstijl)coach streeft naar de ultieme balans tussen werk en gezin en staat voor verbinding, vertrouwen en geduld. Stap voor stap kan ook jij je doelen op het gebied van bewegen, voeding, stress en ontspanning, slaap en zingeving bereiken. Waar nodig verwijzen we door of werken we samen met specialisten als de fysiotherapeut, manueel therapeut, maatschappelijk werk, diëtist, chiropractor enz.

Origineel, creatief en speciaal ontwikkeld voor jou.

Get In Motion biedt sinds 2006 originele, kleinschalige en variërende beweeg- en lifestyletrainingen aan onder professionele begeleiding die je energie geven. De sfeer is non-competitief en empowering. Gespecialiseerd in Pilates, Powerwalking & zo, functioneel trainen, medische fitness en leefstijlcoaching. Leuk en leerzaam!