Stap voor stap vitaler

In het tempo dat bij jou past.

 

Allereerst mijn complimenten dat je de tijd en moeite neemt om op zoek te gaan naar een passende activiteit.
Of je nu lekkerder in je vel wilt zitten, een betere houding, meer energie, meer kracht of juist souplesse wilt, jij bepaalt zelf je doel(en). Of wil je misschien meer inzicht in je eetgedrag, afvallen of gewoon gezellig in groepsverband met gelijkgestemden in beweging komen?. De sfeer is non-competitief en met een eclectische aanpak wil G.I.M je de begeleiding geven die op dat moment het meest passend is en de juiste snaar raakt om het gekozen doel te bereiken. Eclectisch betekent: het beste van alles combinerend wat er de afgelopen 25 jaar geleerd, geprobeerd en ervaren is. Geen opgestoken vingertje maar een ervaringsdeskundige empathische begeleider die naast je staat. 

Missie en visie

Dat gezondheid, welzijn en vitaliteit een gezamenlijk levensbelang is werd nog eens extra duidelijk tijdens de corona pandemie. De vraag is dan ook niet of je iets aan vitaliteit en gezondheid moet doen maar eerder wat, waar wanneer, hoe en met wie? Get In Motion wil dan ook haar bijdrage leveren de gezondheid en vitaliteit in Pijnacker-Nootdorp positief bevorderen.

Get In Motion beweegt en verbindt mensen en organisaties in de regio Pijnacker-Nootdorp met beweeg,- en vitaliteitsdiensten op maat gericht op preventie en amplitie (bevorderend) van gezondheid, welzijn en vitaliteit. Ze zet al 15 jaar particulieren en bedrijven met passie in vitale beweging en is een betrouwbare, empathische en ervaren partij om mee aan de slag te gaan.

De Vitaliteitsmakelaar® van Get In Motion wil naast (sport)trainer, coach en begeleider ook aan de slag als de lokale verbinder en aanjager voor vitale groei. De Vitaliteitsmakelaar® heeft vitaliteit in haar DNA, ademt reeds 25 jaar vitaliteit en heeft kennis van de 'Vitale Kaart' in de regio Pijnacker-Nootdorp. Ze is de onafhankelijke, empathische vitaal-generalist waar je veilig en vertrouwelijk terecht kan met al je vitaliteitsvragen. Zonder wijzend vingertje of (voor) oordeel gaat ze het gezondheidsgesprek aan met mensen met als doel het beste duurzame resultaat voor de mens en organisatie zelf. Ze is uitvoerder maar treed ook op als onafhankelijke bemiddelaar in vitaliteitsinterventies en kan jou of je bedrijf (tijdelijk) een stukje ontzorgen.

Neem de eigen regie en geef prioriteit aan je gezondheid

Get In Motion organiseert kleinschalige diensten gericht op amplitie (gezondheid bevorderend) en preventie middels een hybride aanbod. Of je nu binnen, buiten, online of een combinatie prefereert, het kan allemaal. G.I.M gaat voor maatwerk met een duurzaam resultaat en gelooft niet in gestandaardiseerde kortlopende programma's, quick fixes, voedingshypes, poeders en pillen. Wel gaat ze voor onderbouwde wetenschappelijke adviezen en een blijvende langdurige gedragsverandering. G.I.M staat voor kwaliteit en houdt de groepen daarom graag klein. Je krijgt de aandacht die je verdient. Waar nodig wordt doorverwezen of samenwerking gezocht met een specialist of vitalist (fysiotherapeut, manueel therapeut, maatschappelijk werk, diëtist, chiropractor enz.)

De sfeer is non-competitief en empowering. De activiteiten zijn leerzaam en leuk. Meer informatie over Get In Motion lees je hier (Over GIM).

De 7 Pijlers waar Get In Motion op bouwt:

1. Positieve Gezondheid als holistisch uitgangspunt
2. Persoonsgericht, hybride en op maat
3. PuurGezond, 100% goeroevrij, onafhankelijk en met een ecologische verantwoorde voetafdruk
4. Primaire (cognitieve) beweegprincipes
(Concentratie, Aandacht, Centrering, Imagery, Intentie, Inhibitie, Reactievermogen, Controle, Ademhaling, Precisie en Flow)
5. (Power) Walking en buiten beweegplezier
6. Partners, specialisten en experts want samen met andere Vitalisten kom je verder.
7. Preventie, amplitie en potentieel ontwikkelen middels coaching!

Meer over Get In Motion lees je hier:
Over Get In Motion

Wie is Get In Motion
Waarom kiezen voor GIM

G.I.M. is bekend bij de volgende organisaties;
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Vitaal Bedrijf
FitStap
NL Actief (FitVak)
Koninklijke Wandelbond Nederland
Positieve Gezondheid
Register Sociaal Werker (registerplein)
Nederlands Genootschap voor Sport & Wellnessmassage (NGS)
Peak Pilates
PuurGezond
Stichting emovere
Vitaliteitsmakelaars®

 

Aangesloten organisaties