Get In Motion - Pilates MVE chair + stick® les

Pilates apparates (MVE® chair en Pilatesstick®)

Uniek in Pijnacker-Nootdorp!
Dit seizoen starten we met een apparaten combi groepsles met de MVE® Chair en Pilatesstick®
De mobiele en multifunctionele MVe® Chair maakt een echte Pilates apparaten chair workout mogelijk in een kleine groep (maximaal 6 deelnemers). In combinatie met de Pilatesstick® en de traditonele matoefeningen is het nu voor iedereen mogelijk en ook betaalbaar om nog meer van de Pilatesmethode te profiteren. De Chairs zijn een gemoderniseerde versie van de klassiek Wunda chair welke vaak gebruikt wordt tijdens privesessie in klassieke Pilates studio's. Ze maken de Pilatesoefeningen eenvoudiger of juist uitdagender.

De MVe® chair combi workout motiveert en daagt je uit, dankzij een fantastisch integratie van een instelbaar verensysteem met verschillende weerstandsniveau's en een aanbod en variatie van meer dan 100 oefeningen.

Dankzij het verensysteem die voor extra steun zorgt waar nodig, het instelbaar weerstandsniveau, kleine groepen en professionele begeleiding zijn deze lessen zeer geschikt voor mensen die na de Pilates level 1 of 2 toe zijn aan een volgende stap. De optimale manier om snel resultaten te behalen en uitdagend voor de Pilates liefhebber.

CONTACTGEGEVENS

Natasja Vermaas
Tel: 06-28601763
Pijnacker-Nootdorp

WEBGEGEVENS

Bedrijfsgegevens

GIM te Nootdorp
K.v.K. 27286784
NL145598032B01