Get In Motion - Pilates Kids

Pilates Kids

Zoals veel klanten inmiddels weten is Pilates een fantastische en educatieve beweegmethode waar eigenlijk iedereen van zou moeten mogen profiteren. Jong begonnen is echter vroeg gewonnen en daarom pleit ik voor Pilates op elke school, BSO en sportclub. Niet alleen leren wat je moet doen maar ook hoe en waarom? Voorkomen is beter dan genezen.  Alle (groot)ouders, docenten, jeugdwerkers, pedagogisch medewerkers e.a. opvoeders vinden een gezonde leefstijl belangrijk en de zogenaamde textneck en gameboggel wil iedereen voorkomen. Met Pilates leer je meer over je eigen lichaam, word je je meer bewust en leer je meer controle krijgt over je lijf op een kindvriendelijke maar vooruitstrevende manier. 

Onder het motto 'voorkomen is beter dan genezen' heb ik een Pilates programma speciaal voor kids van 8 t/m 12 (groep 6 t/m 8) ontwikkeld. Naast de non-competitieve Pilatesmethode zullen de kids ook op een ongedwongen wijze iets meekrijgen over een gezonde leefstijl (bewegen, voeding en ontspanning). Het programma is geschikt voor zowel sporters, dansers maar ook voor absolute non-movers. Kinderen leren meer over hun lijf en geconcenteerder en gecontroleerd bewegen. Deze kennis en vaardigheden nemen ze mee tijdens hun andere sporten en/of activiteiten. Tijdens deze leeftijdsfase zijn kinderen erg gevoelig voor het aanleren van goede beweeg- en leefstijlgewoonten. Ook wel de 'Magic window' periode genoemd. Wanneer de groeispurt na deze periode inzet kunnen kinderen terugvallen op de Pilates principes en zo met zelfvertrouwen hun nieuwe puberlijf leren kennen en helpen ontwikkelen. Heb jij, je zoon of dochter, je school of bso interesse in het programma 'Pilates for kids', neem dan contact op met Natasja Vermaas.

In januari 2019 start www.getinmotion.nl bij voldoende animo een Pilates for kids level 1 cursus van 10-12 weken op vrijdag van 16.00-17.00 in Pijnacker (wijkcentrum Tolhek). Maximaal 11 deelnemers! Het totale programma/curriculum bestaat uit 3 levels.

 

 

CONTACTGEGEVENS

Natasja Vermaas
Tel: 06-28601763
Pijnacker-Nootdorp

WEBGEGEVENS

Bedrijfsgegevens

GIM te Nootdorp
K.v.K. 27286784
NL145598032B01