Get In Motion - Personal coaching

Personal coaching

Een personal coach (bewegen, voeding en leefstijlcoaching) bij je aan huis of outdoor. GIM heeft er bewust voor gekozen om je tegemoet te komen en zo de drempel ietwat te verlagen. Je hoeft niet voor oppas te zorgen, je bent in je eigen discrete en vertrouwde omgeving en verliest geen kostbare tijd aan reizen. Je coach heeft een veelzijdige achtergrond en kan vanuit verschillende disciplines een traject op maat maken. Je hoeft niet per se een sportschool of fitnesscentrum te bezoeken om je vitaliteit blijvend te veranderen en je doelen te behalen. Na een uitgebreide intake bestaande uit een vragenlijst en kennismakingsgesprek stellen we samen een plan van aanpak op om je vastgestelde doelen te bereiken. Je zult ervaren dat je met klein, mobiel, duurzaam en omgevingsmateriaal thuis of outdoor een gehele en zeer afwisselende (functionele) training kunt beleven. GIM beschikt daarnaast nog over een ruim arsenaal aan trainingsmaterialen om de persoonlijke uitdaging hoog te houden. Denk hierbij aan: Weights, Kettlebells, BOSU balance trainer Pro, Big Balls, Powerbands, Toning balls, Reebok slide board, Power station, Speedladder (antislip), Pilatesstick®, Slastix, Jumpropes, Sissel core trainers,Therabands, Yogablocks, Yogastraps, Polar hartslagmeters enz. Voor een voedingsanalyse zal je naast een beweegdagboek ook een voedingsdagboek moeten bijhouden. Er worden tevens een aantal metingen verricht (vet%, BMI, gewicht). Hiervoor gebruiken we de professionele OMRON weegschaal welke ook het visceraal vet% meet. De Nederlandse Vragenlijst voor Eetgedrag (NVE-lijst) wordt eventueel afgenomen wanneer er meer duidelijkheid nodig blijkt over je eetgedrag. GIM streeft naar haalbaar, duurzaam en blijvend resultaat en verwacht van jou: motivatie, inzet, tijd voor het maken van huiswerk en/of uitvoeren van extra thuisopdrachten. Maak vandaag nog prioriteit van je gezondheid.

Meet and Greet
Wil je eerst ervaren hoe de GIM coach te werk gaat en kijken of het met coach trainer klikt, kies dan voor een Meet and Greet van 3 personal sessies (1:1) van 45 minuten voor slechts 100 euro. Hierna kun je vrijblijvend besluiten of je wilt doorstarten in een traject van minimaal 10 sessies of liever gebruikt maakt van losse sessies. Je kunt een keuze maken uit onderstaande programma's maar een programma op maat is uiteraard ook mogelijk.

Personal coaching programma's
Get In Motion
Ben je er klaar voor om nu echt actief je leefstijl blijvend te veranderen, maar weet je niet hoe je verantwoord moet beginnen, start dan met dit programma. Samen met je coach stel je je persoonlijke doelen op, voer je je persoonlijke plan van aanpak uit en vind je gaandeweg de leefstijl die bij je past.
Back In Motion
Ben je herstellende van een blessure of ben je 'klaar' bij je (fysio) therapeut. Is de stap naar een reguliere sportvereniging of sportschool nog iets te groot, dan is dit een geschikt programma voor je. Je medische fitnesscoach vult het gat tussen de 'therapeut' en de reguliere sportcoach.
Weight In Motion
Wil je (blijvend) afvallen en ben je bereid je leefstijl en (eet)gedrag onder de loep te nemen, dan is dit programma passend. Samen met een ervaringsdeskundige coach gespecialiseerd in emotie-eten leer je de regie te nemen over je eetgedrag, eventuele eetbuien te beteugelen en vind je een leefstijl die bij jou past.
Mommy In Motion
Ben je een trotse moeder en wil je weer 'back in shape' komen, dan is dit programma speciaal voor jou. Samen met je coach (tevens moeder) vind je de leefstijl die bij je nieuwe rol als moeder en (werkende) vrouw past. Je coach heeft bovendien ook een specialisatie in kinderen dus het hele gezin profiteert van jouw investering in de toekomst.
Senior In Motion
Wil je de toekomst met vertrouwen, kracht en balans tegemoet gaan, zo lang mogelijk kunnen blijven werken, spelen met de kleinkinderen of voorkomen dat je gezondheid en kwaliteit van leven achteruit gaat, dan is dit programma geschikt voor je. Een professionele coach met levenservaring staat je bij tijdens dit traject.

Follow-up programma
Na de evaluatie en reflectie van je programma kan er wanneer gewenst een vervolgtraject gestart worden voor wederom minimaal 10 sessies (10 x 60 minuten). Nadat je doelen behaald zijn biedt Get In Motion vrijblijvend een nazorgtraject waarin er maandelijks of per kwartaal een afspraak gemaakt wordt om je blijvend te ondersteunen.

Get In Motion is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en volgt de richtlijnen van het Voedingscentrum. Hierdoor kom je mogelijk in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van leefstijlcoaching vanuit de (aanvullende) zorgverzekering. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico. Bekijk op www.gewichtsconsulenten.nl de actuele afspraken met verschillende verzekeraars of vraag het zelf aan je zorgverzekeraar.

 

CONTACTGEGEVENS

Natasja Vermaas
Tel: 06-28601763
Pijnacker-Nootdorp

WEBGEGEVENS

Bedrijfsgegevens

GIM te Nootdorp
K.v.K. 27286784
NL145598032B01