Get In Motion - Start nieuw lesblok en Campagne 'lekker belangrijk'

Start nieuw lesblok en Campagne 'lekker belangrijk'

Vanaf nu kun je je weer aanmelden voor een nieuw blok van 12 weken. De voorinschrijvingen voor huidige leden loopt t/m maandag 12 november. Na deze datum kunnen ook alle andere geïnteresseerden zich aanmelden voor een cursus naar keuze. Het rooster en de geplande data vind je op Rooster. Ook staan er naast de gratis Pilatesstick clinics in november ook weer leuke Christmas workshops gepland om het jaar gezamenlijk af te sluiten (Workshops)

Samen gezond eten, da’s pas echt lekker belangrijk!
In een periode waarin mensen vaak het gevoel hebben ‘druk, druk, druk’ te zijn, roept (leefstijl) coach en trainer Natasja Vermaas van Get In Motion op om stil te staan bij de essentiële zaken in het leven. Want hoeveel er ook gebeurt op een dag en in een jaar: Samen genieten, tijd nemen voor elkaar en het delen van een gezonde maaltijd, dat is pas echt ‘Lekker Belangrijk’. Daarom voert Get In Motion van maandag 12 november tot en met maandag 31 december 2018 samen met de overkoepelende beroepsvereniging campagne onder de naam ‘Lekker Belangrijk'.

Doen wat goed is voor jezelf en je gezin
Natasja van Get In Motion: “In een periode die alleen maar lijkt te draaien om eten, het creëren van het perfecte kerstdiner en een overvolle agenda laat ik mensen stil staan bij waar het volgens mij werkelijk om gaat. Samen genieten van een gezonde maaltijd in een ontspannen sfeer. Doen wat goed is voor jezelf en je gezin. Waarbij relativeren en kunnen lachen om dagelijkse dingen belangrijker zijn dan het perfecte plaatje”. Natasja laat mensen graag zien hoe ze in aanloop naar de feestdagen met kleine aanpassingen gezond kunnen eten.

Speciaal gratis aanbod en eindejaarsgeschenk

Get In Motion deelt in de speciaal opgerichte Facebook groep 'Lekker Belangrijk' gedurende de campagne dagelijks tips over gezonde voeding, recepten en persoonlijke verhalen. Meld je dus snel aan voor deze groep. Heb je geen facebook meld je dan aan voor de mailgroep via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tijdens de campagne zal aan de groepslessen de komende weken ook een extra vleugje ontspanning worden toegevoegd.Tevens ontvangt iedereen een klein eindejaarsgeschenk om de feestdagen ontspannen tegemoet te gaan. 

Neem deel aan een Christmas workshop en maak kans op cadeaubon 50 euro
Iedereen die een keertje voor zichzelf kiest of durft te kiezen en zich aanmeld voor een Christmas workshop maakt kans middels een eindejaarsloting op een cadeaubon van maar liefst 50 euro welke je vrij kunt besteden aan een dienst van Get In Motion naar keuze in 2019! De winnaar wordt in de kerstvakantie bekend gemaakt. Een overzicht van de geplande workshops vind je op Workshops. Vol=Vol. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0628601763.CONTACTGEGEVENS

Natasja Vermaas
Tel: 06-28601763
Pijnacker-Nootdorp

WEBGEGEVENS

Bedrijfsgegevens

GIM te Nootdorp
K.v.K. 27286784
NL145598032B01